1. Hjem
  2. OM ØTI
  3. ØTI Rent Idrettslag

RENT IDRETTSLAG

Øyer-Tretten Idrettsforening: Antidopingpolicy for ØTI

 

ØTI ønsker å sette fokus på verdiarbeid er nå registrert som et Rent Idrettslag.

 

I første runde arrangeres en temakveld med fokus på kosthold, antidoping og kraften i å tro på seg selv. Foredragsholdere fra Olympia Toppen Innlandet, Antidoping Norge og Høgskolen i Innlandet kommer til Solvang skole 31. oktober kl. 19.00 – 21.30. Denne kvelden avlyses all trening i regi ØTI og vi ber alle medlemmer f.o.m. ungdomsskole, foreldre, trenere og støtteapparat møte opp til en spennende og viktig kveld.

 

 Å være et Rent Idrettslag handler om å sette fokus på verdiarbeid og informerer medlemmer f.o.m. 15 år om regelverk og retningslinjer. Bo Lindblad er valgt som antidopingansvarlig, han vil i løpet av høsten kontakte styrene i undergruppene for oppfølgning og informasjon.

 

 

Rent Idrettslag er et samarbeidsprosjekt mellom Norges idrettsforbund og Antidoping Norge. Programmet utfordrer klubber og lag til å utvikle sin egen antidopingpolicy.

 

 

Hva gjør idrettslaget for å skape sunne verdier blant barn og unge? Hvordan viser klubben sin holdning til doping? Og hva gjør dere hvis dere rammes av en dopingsak?Rent Idrettslag er en enkel måte for idrettslaget å sette fokus på verdiarbeid og antidoping.Rent Idrettslag kan enten gjennomføres på egen hånd gjennom en tre-trinns-prosess på rentidrettslag.no eller ved at Antidoping Norge veileder dere gjennom prosessen med en foredragsholder til stede.En sertifisering som Rent Idrettslag er gyldig i tre år, da må idrettslaget gjennomføre en resertfiseringsprosess.