1. Hjem
  2. Medlemskap
  3. Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Det finnes mange fordeler ved å være medlem i Øyer-Tretten Idrettsforening. Først og fremst er du medlem i en klubb som til en hver tid vektlegger og prioriterer aktivitet og idrettstilbud av topp kvalitet for alle våre medlemmer. Hver dag jobber vi for at medlemmene skal ha et tilbud som gir maksimal idrettsglede og trivsel. Samtidig legger vi også til rette for at medlemmene skal få fordeler i form av rabatter og tilbud hos ulike aktører i næringslivet! MERK: For å kunne utnytte de ulike medlemsfordelene i Vind Idrettslag kreves fremvisning av medlemsbevis. Se info nedenfor.

Dette finner du ved å logge inn via denne linken (samme som ved innmelding) https://rubic.azurewebsites.net/Account/Login

Medlemsbeviset kan du selv eksportere ved å laste ned eller sende til deg selv på epost. Se under «mine medlemskap» og klikk «send medlemskort».

MedlemsAPP:

Vi har klubbAPP som heter “LAGET MITT”. I appen finner du ditt digitale medlemsbevis, samt fullstendig oversikt over ditt klubbmedlemskap, klubbinfo, aktiviter, o.l.. Les mer om APPen og kom i gang her:

https://rubic.zendesk.com/hc/no/articles/214586225…Slik ser det digitale medlemsbeviset ut:

lagetmitt medlemskort.jpg

Når du er inne i lagetmitt appen trykker du på menyknappen øverst til venstre og deretter på medlemskort.

 

Medlemsfordeler Øyer-Tretten Idrettsforening:

sport 1logo.jpg

Kjøp sportsutstyr til rabaterte priser

- ØTI arrangerer handledager med 25% rabatt.

- Vis gyldig medlemsbevis (se over)