1. Hjem
  2. ØTI
  3. Støtt ØTI

Visste du at Grasrotandelen nå er mer verdt? Det betyr mer penger til favorittklubben din!

 

last ned (1).jpg

 Øyer-Tretten Idrettsforening har mål om å nå 450 Grasrotgivere i løpet av 2018, se statistikk nederst på siden 

 

 ØTI - medlemmer husk å gi grasrot andelen til ØTI når dere spiller på NORSK TIPPING, håper dere også oppfordrer venner og kjente til å gi Grasrotandelen til ØTI

 

Grasrotandelen har nå økt fra 5 til 7 prosent! Det betyr mer penger til din favorittklubb eller forening!

Har du ingen Grasrotmottaker ennå? Velg din mottaker her.

 

- Midlene betyr enormt!

 

I fjor ble hele 455 millioner kroner fordelt gjennom Grasrotandelen til små og store lag og foreninger rundt om i landet. Slik blir du Grasrotgiver

 

Som grasrotgiver kan du velge en forening eller et lag som får 7 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse.

 

- Grasrotandelen betyr at vi fortsatt kan satse på og jobbe med talentutvikling for både gutter og jenter i de yngre avdelingene, forteller daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl.

 

I 2017 fikk klubben inn hele 3.006.511 kroner via Grasrotandelen. Les mer om hvem som fikk mest penger her.

 

Slik blir du grasrotgiver

 

Har du ikke allerede valgt deg en Grasrotmottaker, kan du gjøre det enkelt nå.

 

Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår og søke her. Søk opp ønsket mottaker og velg "tilknytt". Det eneste vi krever er at du er kunde hos Norsk Tipping.

 

Dette er en enkel måte å støtte favorittklubben din på! 

 

Velg din Grasrot-mottaker her.

 

 

 

Grasrotandelen til ØTI

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan altså velge at Øyer-Tretten Idrettsforening får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Øyer-Tretten Idrettsforening. Og best av alt - din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Slik gir du Grasrotandelen til Øyer-Tretten Idrettsforening
Det enkleste for de aller fleste er å sende sms med kodeord GRASROTANDELEN 971535415 til nummer 2020 (tjenesten er gratis).

Dersom dette mot formodning ikke virker kan du selvsagt gå til en tippekommisjonær som kan hjelpe deg med å registrere Øyer-Tretten Idrettsforening som din grasrotmottaker.

Det er også mulig å logge seg inn på Norsk Tipping sine nettsider, www.norsk-tipping.no, ved hjelp av kort og kortleser. Her kan du søke opp Øyer-Tretten Idrettsforening som grasrotmottaker og enkelt knytte deg til.

Siste alternativ er å laste ned siste versjon av Norsk Tipping Mobilspill. Her er det også mulig å søke opp Øyer-Tretten Idrettsforening dersom du ønsker å støtte oss og knytte deg til direkte fra mobilen.

På forhånd takk for støtten til å aktivisere barn, ungdom og voksne i bygda vår!

Gi gave

Gi gave til Øyer-Tretten Idrettsforening

En av de beste måtene å støtte frivillige lag på er å gi gave. Dette gir også deg eller ditt firma skattefradrag.

Øyer-Tretten Idrettsforening

Kontonummer: 2002 20 24532 

Org nummer: 971 535 415

Ta kontakt med dagligleder i ØTI for nærmere informasjon

Jan-Erik Fossheim

Mob: 92426488

E-post: janerik@trettenhallen.no

Gavegiver

Skattytere kan kreve fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver gitt til visse frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn, jf. skatteloven § 6-50. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 16 800 kroner per år. (For gave gitt i 2013 er maksimalt fradrag 12 000 kroner). Fradrag i skattepliktig inntekt kan gis til både næringsdrivende og privatpersoner.

For at en gave til en organisasjon skal være fradragsberettiget for giver må mottaker av gaven være godkjent av likningsmyndighetene og organisasjonen må rapportere gavebeløpet til Skattedirektoratet.

Det er også et krav at norske organisasjoner har innrapportert mottatt gavebeløp til Skattedirektoratet maskinelt. Gavefradraget forhåndsutfylles i giverens selvangivelse. Inntil videre kan ikke godkjente utenlandske organisasjoner levere opplysninger om gaver maskinelt til Skattedirektoratet. Dette innebærer at giverens fradrag ikke kommer forhåndsutfylt på selvangivelsen, men må føres opp av giveren selv i post 3.3.7. Skattyter kan derfor ikke benytte seg av leveringsfritaket dersom han ønsker fradrag for gave til utenlandsk organisasjon. Den utenlandske organisasjonen må innen 1. februar året etter at gaven er mottatt, utstede en kvittering til giver som skal inneholde opplysninger om givers navn, adresse, norsk fødselsnummer / organisasjonsnummer og mottatte gavebeløp i norske kroner. Skattyter må kunne legge frem kvitteringen ved skattekontorets kontroll av fradraget.

Sportslig hilsen

ØTI