1. Hjem
  2. ØTI
  3. Støtt ØTI

 

 

Gi gave

 

Gi gave til Øyer-Tretten Idrettsforening

 

En av de beste måtene å støtte frivillige lag på er å gi gave. Dette gir også deg eller ditt firma skattefradrag.

 

Øyer-Tretten Idrettsforening

 

Kontonummer: 2002 20 24532 

 

Org nummer: 971 535 415

 

Ta kontakt med dagligleder i ØTI for nærmere informasjon

 

Jan-Erik Fossheim

Mob: 92426488

E-post: janerik@trettenhallen.no

 

Gavegiver

 

Skattytere kan kreve fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver gitt til visse frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn, jf. skatteloven § 6-50. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 16 800 kroner per år. (For gave gitt i 2013 er maksimalt fradrag 12 000 kroner). Fradrag i skattepliktig inntekt kan gis til både næringsdrivende og privatpersoner.

 

For at en gave til en organisasjon skal være fradragsberettiget for giver må mottaker av gaven være godkjent av likningsmyndighetene og organisasjonen må rapportere gavebeløpet til Skattedirektoratet.

 

Det er også et krav at norske organisasjoner har innrapportert mottatt gavebeløp til Skattedirektoratet maskinelt. Gavefradraget forhåndsutfylles i giverens selvangivelse. Inntil videre kan ikke godkjente utenlandske organisasjoner levere opplysninger om gaver maskinelt til Skattedirektoratet. Dette innebærer at giverens fradrag ikke kommer forhåndsutfylt på selvangivelsen, men må føres opp av giveren selv i post 3.3.7. Skattyter kan derfor ikke benytte seg av leveringsfritaket dersom han ønsker fradrag for gave til utenlandsk organisasjon. Den utenlandske organisasjonen må innen 1. februar året etter at gaven er mottatt, utstede en kvittering til giver som skal inneholde opplysninger om givers navn, adresse, norsk fødselsnummer / organisasjonsnummer og mottatte gavebeløp i norske kroner. Skattyter må kunne legge frem kvitteringen ved skattekontorets kontroll av fradraget.

 

Sportslig hilsen

ØTI

 

Visste du at Grasrotandelen nå er mer verdt? Det betyr mer penger til favorittklubben din!

 

last ned (1).jpg

 Øyer-Tretten Idrettsforening har mål om å nå 450 Grasrotgivere i løpet av 2018, se statistikk nederst i artikkel 

 

 ØTI - medlemmer husk å gi grasrot andelen til ØTI når dere spiller på NORSK TIPPING, håper dere også oppfordrer venner og kjente til å gi Grasrotandelen til ØTI

 

Grasrotandelen har nå økt fra 5 til 7 prosent! Det betyr mer penger til din favoritt forening! I 2017 mottok ØTI 94 049 kr fra våre 323 grasrotgivere, tusen takk for at dere velger å gi deres grasrot andel til ØTI.

 

Har du ingen Grasrotmottaker ennå? Velg din mottaker her.

 

 

- Midlene betyr enormt!

 

I fjor ble hele 455 millioner kroner fordelt gjennom Grasrotandelen til små og store lag og foreninger rundt om i landet. Slik blir du Grasrotgiver

 

Som grasrotgiver kan du velge en forening eller et lag som får 7 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse.

 

- Grasrotandelen betyr at vi fortsatt kan satse på og jobbe med talentutvikling for både gutter og jenter i de yngre avdelingene, forteller daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl.

 

I 2017 fikk klubben inn hele 3.006.511 kroner via Grasrotandelen. Les mer om hvem som fikk mest penger her.

 

Slik blir du grasrotgiver

 

Har du ikke allerede valgt deg en Grasrotmottaker, kan du gjøre det enkelt nå.

 

Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår og søke her. Søk opp ønsket mottaker og velg "tilknytt". Det eneste vi krever er at du er kunde hos Norsk Tipping.

 

Dette er en enkel måte å støtte favorittklubben din på! 

 

Velg din Grasrot-mottaker her.