1. Hjem
  2. OM ØTI
  3. Arrangement

Vi håper du synes arrangement er gøy og sosialt og være med på!!

 

BLI MED SOM FUNKSJONÆR!

 

Øyer-Tretten IF ønsker å ha med deg som funksjonær på større arrangement i regi av ØTI. Ved å fylle ut elektroniskskjema eller ta kontakt med ansvarlig for de ulike arrangentene. Du vil bli kontaktet for nærmere informasjon om de arrangement du er interessert i å være med på. Det å delta som funksjonær er gøy, sosialt og lærerikt.

ØTI sine store arrangementer er viktig for å skape fysisk aktivitet og sosialt samhold. Våre arrangementer er også viktig for økonomien i foreningen, samtidig er de med og styrker næringen i Øyer kommune. Vi håper du vil være med å støtte oppunder våre arrangementer og bli med på laget, uten noen andre forpliktelser enn at du blir med på det arrangementet du selv har lyst til å delta på. Vi har rom for alle!

For å gjennomføre våre arrangement er vi avhengige av mange personer som jobber og samarbeider godt for å planlegge, tilrettelegge, rigge opp, gjennomføre, rigge ned og evaluere arrangement.

 Bli med som funksjonær i ØTI, vårt mål er at alle skal finne en rolle de trives med og føler seg trygg i, alle roller er like viktig for å få gjennomført et godt arrangement.

 

MELD DEG PÅ I SKJEMA UNDER:

 

Ta kontakt

Ski arrangementer, 2021:

Hafjell skimarathon lørdag 27 februar: ski@oti.no

Øyersprinten søndag 28. februar ski@oti.no

Janteloppet/supersprint påsken 3./4. april ski@oti.no

Trollski Maraton lørdag 10. april: ski@oti.no

 

Alpint arrangement, 2020/2021:

Julerennet søndag 27.desember: alpint@oti.no 

Hafjellrennet,  januar alpint@oti.no 

Para-VM 6.-20. februar: Jan-Erik Fossheim, e-post: janerik@trettenhallen.no 

https://lillehammer2021.com/frivillig 

 

 

Fotball arrangement, 2021:

Trollcup 22.-23. mai: Gina Andersgård: trollcup.dugnad@gmail.com 

 

  • Vi ønsker å kartlegge om vi har medlemmer og andre som ikke er direkte involvert i arrangement fra før, men kunne tenke seg å være med på arrangement i regi av ØTI?

  • Er du ungdom som kunne tenke deg å få litt arrangementserfaring meld din interesse ved å fylle ut registreringsskjema?

  • Hvis du allerede er involvert i et arrangement, men kunne tenke deg å være med på flere arrangement kan du også registrere deg i registreringsskjema under?

 meld deg på.jpg

 

  Husk og trykk send knappen nederst på skjema etter du har fylt ut skjema, under:

Dine person opplysninger er trygge hos oss!

 

Hvis du har spørsmål rundt arrangement ring til Jan-Erik, mobil: 92426488

 

Denne kartleggingen innebærer at du fyller ut skjema med kontaktinfo og huker av på de arrangementene du er interessert i å bidra på, Dette er ikke en bindende påmelding til arrangementet, men du vil bli kontaktet av arrangementsansvarlig på de(t) arrangement du har huket av for nærmere informasjon og eventuelle arbeidsoppgaver. Skriv gjerne i kommentar feltet hva du ønsker og gjøre eller relevant erfaring fra tidligere, som arrangementet kan dra nytte av.

 

Tusen takk for din oppmerksomhet!

 

Noen bilder fra våre arrangement eller arrangement vi bidrar til:

DSC_0042.JPG20170610_132508.jpg20170527_103026.jpgThe paddock.jpgFair_play_funksjonærvest.jpgFair_play_funksjonær.jpgTrollcup kutt.JPG20170325_121102.jpgskifestival web.jpg20160312_093056.jpg