1. Hjem
  2. ØTI
  3. Arrangement

Vi håper du synes arrangement er gøy og sosialt og være med på.

 

Øyer-Tretten IF sine større arrangement er veldig viktig for foreningen både sportslig og økonomisk. Samtidig gir våre større arrangement positive ringvirkninger som hele kommunen drar nytte av. For å gjennomføre våre arrangement er vi avhengige av mange personer som jobber og samarbeider godt for å planlegge, tilrettelegge, rigge opp, gjennomføre, rigge ned og evaluere arrangement.

 

Bli med som funksjonær i ØTI, vårt mål er at alle skal finne en rolle de trives med og føler seg trygg i, alle roller er like viktig for å få gjennomført et godt arrangement.

 

20170527_103026.jpg

 

  • Vi ønsker å kartlegge om vi har medlemmer og andre som ikke er direkte involvert i arrangement fra før, men kunne tenke seg å være med på arrangement i regi av ØTI?

  • Er du ugdom som kunne tenke deg å få litt arrangementserfaring meld din interesse ved å fylle ut registreringsskjema?

  • Hvis du allerede er involvert i et arrangement, men kunne tenke deg å være med på flere arrangement kan du også registrere deg i registreringsskjema under?

 meld deg på.jpg

 

Trykk på Linken for å komme til: REGISTRERINGSSKJEMA

Hvis du vil registrere deg via mobil eller har spørsmål rundt arrangement ring til Jan-Erik, mobil: 92426488

 

Denne kartleggingen innebærer at du fyller ut skjema med kontaktinfo og huker av på de arrangementene du er interessert i å bidra på, Dette er ikke en bindende påmelding til arrangementet, men du vil bli kontaktet av arrangementsansvarlig på de(t) arrangement du har huket av for nærmere informasjon og eventuelle arbeidsoppgaver. Skriv gjerne i kommentar feltet hva du ønsker og gjøre eller relevant erfaring fra tidligere, som arrangementet kan dra nytte av.

 

 Noen bilder fra våre arrangement eller arrangement vi bidrar til:

DSC_0042.JPG20170610_132508.jpgThe paddock.jpgFair_play_funksjonærvest.jpgFair_play_funksjonær.jpgTrollcup kutt.JPG20170325_121102.jpgskifestival web.jpgtour of norway.JPG20160312_093056.jpg