tommel_opp_barn_turkis.png                  

Til foresatte i 1. klasse og 2. klasse.

Allidrett for barn er et variert aktivitetstilbud hvor barn får prøve flere ulike idretter i flere miljøer, for eksempel i sal, i skogen, på løkka, på snø, på is eller i vann. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. En allidrett kan organiseres av et fleridrettslag, et særidrettslag eller et samarbeid mellom flere idrettslag. Et idrettslag kan ha allidrettsgrupper for barn, for ungdom og for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser.

 

Se Brosjyre: allidrett-brosjyre-allidrett-for-barn-og-ungdom-handbok-komprimert.pdf

 

Øyer-Tretten Idrettsforening arrangerer hvert år Allidrett for barn, det vil si for 1. klassinger og 2. klassinger. For 1. klassinger er allidrett gratis, for 2. klassinger på allidrett vil det koste 500 kr i treningsavgift + medlemskontingent.

tommel_opp_barn_rosa.png

De fleste undergrupper i ØTI starter opp med treningstilbud for 7 år og oppover vi oppfordrer alle 7 åringer til å delta på en eller flere aktiviteter, men de som fortsatt er usikre på hva de vil begynne med kan delta på allidrett som 7 åringer/2. klassinger. Se mere informasjom om de ulike idrettene og aktivitettilbud på www.oti.no 

 

Formålet er at barna skal bli kjent med ulike idrettsgrener på en uforpliktende og uhøytidelig måte. Det skal være lekpreget, morsomt og inspirere barna til å drive med idrett videre.

 

Vi anbefaler at barna er med på alle idrettene slik at barna får prøve ulike aktiviteter og får stimulert kroppen på ulike måter gjennom hele året. 

 

Denne sesongen blir det; lek i sal/sykkel ute, håndball, turn, skileik/langrenn, alpint, skøytelek, innebandy, fotball og avslutning med frisbeegolf, som blir aktivitetene som ØTI-allidrett gjennomfører, der hver enkelt undergruppe har ansvar for sin aktivitet. Allidrett kommer til å bruke Øyer Ungdomsskole, Øyer ip, Stav ip, idrettshallene, lysløypene og  alpinbakken i Hafjell.

 

All aktivitet i allidrett er gratis for 1. klassinger og lederne stiller opp på frivillig basis. Det er derfor fint om noen foreldre kan være med å hjelpe til dersom det blir store grupper. Vi ber alle om å registrere seg som medlem under ØTI fanen på www.oti.no og trykk på menypunktet BLI MEDLEM.

 

Koordinator for allidrett er: Morten Corneliussen Rustad, tlf. nr 98831676, epost: morten.c.rustad@gmail.com 

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til idrett, lek og morro på allidrett!!