1. Hjem
  2. Fotball
  3. Banefordeling

 

Banekart 2020 ny.JPG

Banefordelingskart (pdf)

Banefordeling

 

 

 

Hvordan booke banetid som trener/oppmann:

 

Banefordelingsansvarlig har lagt inn kamper og treninger fram til ferien i banefordelingskalenderen (BFK), den tiden som er tilgjengelig i BFK kan dere booke selv fram til og med sommerferien, ved å følge oppskriften under.

 

Vi setter opp faste treningstider og kamper i høstsesongen, før vi åpner for at lagleder/trener booker banetid selv, igjen. 

 

Viktig:

- Lagleder/trener booker banetid blir trening/kamp stående som reservert.

- Banetildelingsansvarlige kan gå gå inn å endre, hvis det er kamper/treninger som må flyttes, da sender vi ut endringsmelding til de lag som blir berørt.

- Banetildelingsansvarlig setter opp alle terminfestede kamper og endringer på disse, etter hvert som kampoppsett er klare for vår og høst sesong.

- Viktig at dere sletter de treningene dere ikke benytter selv, dette gjelder dem dere selv booker og de faste treningene som banetildeler har satt opp, gjør det med engang dere vet at treningen er avlyst, slik at andre kan benytte frigjort treningstid.

 

Book banetid selv på www.lagetmitt.net

Når du lager en ny aktivitet har du nå fått opp ett nytt alternativ, Book banetid:

  1. Legg inn ny aktivitet 

 Bookebane lagleder.png

 

       2.  Trykk på knappen Book banetid og velg den banen du ønsker å booke, da blir denne reservert og synlig i banefordelingskalenderen.

Bookebane lagleder 1.png

 

     3. Når du har huket av for bane du ønsker å benytte og lagt inn perioden for reservasjon og trykket Lagre allokering:

         - Aktiviteten er reservert på banefordelingskalenderen og synlig på lagetmitt appen og på lagsidene på www.oti.no

 

Da håper vi dette blir en smidig og god måte og få tilgang på bane. Er det spørsmål ta kontakt på e-post: banetildeling@gmail.com eller ring 92426488.

 

Hvis dere vet om noen som er lag/leder trener på fotball og ikke har mottatt e-posten, er det fint om dere videre sender.

 

Lykke til!

 

Mvh

Jan-Erik