Vil du være med på idrettsskole?

Øyer–Tretten Idrettsforening ønsker alle 1.trinnselever velkommen til idrettsskole. På idrettsskolen får du prøve friidrett, turn, håndball, langrenn, alpint, innebandy/allidrett og fotball som avsluttes med deltakelse på Trollcup. Det blir lek og moro, og du får mulighet til å prøve forskjellige idretter for å finne ut hva du liker. Når hver idrett er ferdig får du klipp på klippekortet ditt (som blir delt ut på første treninga), og til våren vil alle som har fullført idrettsskolen få en overraskelse.

 

  Idrettsskolen fotball opplegg trening 2022.pdf   

                               

Innebandy f.om. uke 17 - t.o.m. uke 21.

Oppmøte: Stav Idrettsplass for dere som er bor på 2635.

Oppmøte: Øyer IP for dere som som bor på 2636.

Trening begge steder i fra 17:00 -18:00

 

Kontakt person: Håvard Hekneby

 

Idrettsskolen er gratis for 1. trinn. Hvis det er noen i 2. trinn som ikke har valgt idrett(er), må man være betalende medlem i ØTI og betale aktivitetsavgift for deltagelse på idrettsskolen, på lik linje som andre idretter i ØTI. Det er undergruppene i ØTI som har ansvar for sine aktiviteter. Det blir trening i Øyer og på Tretten for de aktivitetene hvor det er mulig. Se egen informasjon om Koronavettregler og årsplanen for idrettsskolen på www.oti.no/idrettsskolen. Årsplanen gir oversikt over idrettene med treningstider og hvem som er ansvarlig. Det blir lagt ut informasjon på hjemmesiden: www.oti.no ved endringer. Har du spørsmål så ta kontakt med de ansvarlige for de forskjellige aktivitetene eller Jan-Erik Fossheim 92426488/ janerik@trettenhallen.no

Vi må registrere alle deltagere på Idrettsskolen ber dere gå inn påwww.oti.nounder fanen Medlemskap velg BLI MEDLEM for å registrere elektronisk.

Idrettskolen 2021-22 ny.pdf

Velkommen til idrett, lek og moro!

 

 

 

Idrettsskolen sesong 2020-2021

Idrettsskole Fotball hadde siste trening 18.5 kl 1730 på Øyer IP. Som skulle bli avsluttet med Trollcup helgen 22.-23. mai. Trollcup er utsatt til helgen 28.-29. august og vi avslutter idrettsskolen 2021 med deltagelse på Trollcup, med idrettsskole lag i 3'er fotball. Her vil det bli utdelt premie for deltagelse på idrettskolen (Umbro shorts) og premie for deltagelse på Trollcup (Trollcupmedaljen, veldig fin!!).

 

Vi fortsetter fotballtreninger med 2014-kullet på tirsdager kl 1730 - 1830 på Øyer IP. Dette blir da foreldrestyrt, vi har allerede fått på plass noen trenere, men trenger flere trenere og lagledere til Trollcup lagene og til seriespill i høstsesongen.

 

Vi takker for innsatsen til barn og foreldre i 2014-kullet og vi håper at flest mulig fortsetter og er med på å skape aktivitet i alle våre undergrupper. Det og være aktiv i ØTI er givende og gøy, samtidig som det gir barna våre en viktig ballast. Det og være aktiv i organisert idrett gir en helse gevinst og mestringsfølese, du lærer å forholde deg til andre, lærer å sette deg mål og se muligheter isteden for begrensninger,  og mye mer... Vi anbefaler alle foreldre å ta en titt på http://www.oti.no/idrettsskolen/velkommen-til-oti for å få en liten innføring på hva det er å være foreldre i Øyer-Tretten Idrettsforening. ØTI er en forening som skaper aktivitet først og fremst for våre medlemmer og det drives av våre medlemmer, gjennom visjonen: Meningsfull fritid for alle.

 Igjen takk for kjempeinnsats på Idrettsskolen 2020-2021 også håper vi flest mulig av 2014-kullet finner en aktivitet i ØTI de synes er artig å drive med. Ta kontakt med styrene i undergruppene i ØTI for nærmere informasjon og hjelp til å komme igang med aktivitet i regi av ØTI.

 

Sportslig hilsen

Hovedstyre i ØTI' ved:

Barnerettighets- og idrettsskoleansvarlig

Lars Erik Olsen

 

 

Til foresatte i 1. klasse og 2. klasse.

 

 Årshjul Idrettsskolen: Idrettskolen 2021-22 ny.pdf

 

idrettsskolen.png

Generell informasjon om idrettsskole: idrettsskole-for-barn_haandbok_lr.pdf

 

Øyer-Tretten Idrettsforening arrangerer hvert år idrettskole for årets 6 og 7 åringer. 

De fleste undergrupper i ØTI starter opp med treningstilbud for 7 år og oppover vi oppfordrer alle 7 åringer til å delta på en eller flere aktiviteter, men de som fortsatt er usikre på hva de vil begynne med kan delta på idrettsskolen som 7 åringer.

 

Fra og med 2020/2021 sesongen innføres det treningsavgift for 7 åringer på Idrettsskolen. Det vil koste 500 kr + medlemskontingent og delta for 7 åringer i idrettskolen. For første klassinger er idrettsskolen gratis. 

 

Formålet er at barna skal bli kjent med ulike idrettsgrener på en uforpliktende og uhøytidelig måte.

 

Det skal være lekpreget, morsomt og inspirere barna til å drive med idrett videre.

 

 Vi anbefaler at barna er med på alle idrettene slik at barna får prøve ulike aktiviteter og

får stimulert kroppen på ulike måter gjennom hele året.

 

Denne sesongen blir det  friidrett, turn, håndball, langrenn, alpint,innebandy/allidrett og fotball som blir aktivitetene som idrettskolen gjennomfører, der hver enkelt undergruppe har ansvar for sin aktivitet.

 

Idrettskolen kommer til å bruke Øyer Ungdomsskole, Øyer ip, idrettshallene, lysløypene og  alpinbakken i Hafjell.

 

All aktivitet i idrettskolen er gratis og lederne stiller opp på frivillig basis.

 

Det er derfor fint om noen foreldre kan være med å hjelpe til dersom det blir store grupper.

 

Vi ber alle om å registrere seg som medlem under ØTI fanen på www.oti.no og trykk på menypunktet BLI MEDLEM. Alle deltakere vil bli registrert, men blir ikke fakturert for medlemskontingent eller treningsavgift på idrettskolen i regi av ØTI.

 

Informasjon blir lagt ut på ØTI sin hjemmeside under fanen Idrettsskole.

 

Koordinator for idrettskolen er: Lars Erik Olsen, tlf. nr 98287694, e-post: lars.erik.olsen1978@gmail.com 

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til idrett, lek og morro 

 

Hilsen Øyer-Tretten Idrettsforening