1. Hjem
  2. OM ØTI
  3. Styre og stell
  4. Kiosk rutine Izettle

Kioskdrift – Alle varer og billetter skal slåes inn på Izettle:

Kort – Kontanter - Vipps

Oppstart av Izettle:

For å åpne et kassasystem, gå til menyen i appen og trykk på alternativet Kassasystem og deretter Åpne på det kassasystemet du vil bruke.
 Izettle logg in.png

Deretter går du til Betaling og kan begynne salget som vanlig. 

Du kan generere en X-rapport (nåværende salg siden åpning) når som helst i løpet av skiftet. Når dagen eller skiftet er omme må du lukke kassasystemet. Etter stenging genereres en daglig Z-rapport eller total salgsrapport fra åpning til stenging automatisk. Send Z-rapport på e-post

Du kan ikke ta imot betaling med kassasystemet lukket.

For å kunne spore salget nøyaktig ved hjelp av Kassasystem-funksjonen er det viktig at du har et fullstendig produktbibliotek å jobbe med. Vi anbefaler at du legger til alle produktene/tjenestene dine i produktbiblioteket ditt på forhånd slik at du raskt kan velge produktet/ tjenesten når du skal gjennomføre et salg. 

Det er mulig å legge til et produkt og en spesifikk pris manuelt ved selve salget, men dette kan kun gjøres fra produktbiblioteket.

Taste inn manuelle beløp i Kassasystem-funksjonen
Når du aktiverer et kassasystem deaktiveres “Beløp”-visningen i appen din. I tillegg til å bruke forhåndsdefinerte produkter kan du også opprette et produkt med et tomt beløp. Ved å trykke på dette produktet kan du taste inn beløpet – ikke glem å legge til en kommentar på produktet når du har lagt det til i handlekurven for å forenkle rapporteringen.

Lær mer om hvordan du legger til, endrer og sletter produkter i produktbiblioteket ditt. Hvis du vil legge til mange ulike produkter på en gang anbefaler vi at du bruker vår Import- og Eksport-funksjon.

Alt kiosksalg skal registreres i Izellte, slik at at vi får fullstendige z-rapporter. Dommerkostnader som dekkes av billett/kiosk salg må knyttes opp mot arrangementet, slik at dagsomsetningen stemmer med inntekter/kostnader.

- Dommerregninger skannes inn i regnskapssytemet med dato, merk betalt med billett/kiosk inntekter, dokumenter antall solgte billetter ved å skrive ned billettnummer på første og siste solgte billett.

 

- Vipps slåes inn som kontanter i Izettle

For mere info sjekk:

www.izettle.com     se: Brukerstøtte