1. Hjem
  2. Informasjon om Rubic Connect høst 2023
 rubic logo.jpg
 

 

Hei kjære Rubic kunde! 

Høsten er i anmarsj og mange klubber planlegger overgangen til Rubic Connect i løpet av høsten. Rubic Connect, som blir erstatteren til LagetMitt, er verktøyet som lar deg holde oversikt, administrere og kommunisere rett fra lomma. Politiattest og dommermodulen er to etterspurte funksjoner som i løpet av kort tid vil være på plass. Politiattest er allerede tilgjengelig i Rubic Medlem, klikk her for å se brukermanualen.

Flere klubber er allerede godt i gang med overgangen. De klubbene som allerede bruker Rubic Connect kan se borti fra denne informasjonen, men dere er velkommen til å bli med på opplæring for å friske opp litt. 

Om din klubb starter en ny sesong i løpet av høsten, anbefaler vi å legge en plan for overgang til Rubic Connect om dere er brukere av LagetMitt. Om dere har aktiviteter som avslutter sesongen nå på høsten, kan det være lurt å planlegge overgangen så fort denne sesongen er ferdig. Vi ønsker å gjøre oppmerksomme på at LagetMitt ikke lenger vil være tilgjengelig fra starten av året 2024. For å unngå dårlig tid i forbindelse med overgangen er det viktig at dere starter nå. 

 Logo Rubic connect.jpg

 

Vi har tidligere sendt ut informasjon om bakgrunnen for ny app og hvilke forberedelser din klubb bør gjøre før Connect tas i bruk.

Dette nyhetsbrevet kan leses her. 

 

Gjennom sommeren har vi oppdatert brukerveiledningene på vår supportside, og dette er nyttige veiledninger i oppstarten for beskrivelse av funksjonene og sammenhengen mellom dem.

 

I Rubic Aktivitet og Lokasjon opprettes aktivitetene og plasseres i lokasjonskalender, og disse veiledningene hjelper deg i gang:

Artiklene leder deg videre til veiledninger i de ulike funksjonene.

 

En kort oppsummering av de ulike muligheter som finnes i appen finner du her.

 

 Logo rubic kundesenter.jpg