Velkommen til skisesongen 2021/22!

ØTI-Ski har tilbud til alle fra 1. klasse og oppover, fordelt i grupper som vises under. (Det er helt greit å være med i ei gruppe under eller over om det føles riktigere eller tryggere).

  • 1-4 trinn (Trenere: Even Sundberg, Britt Rusten og Trond Dahlen)
  • 5-7 trinn (Trenere: Anders Bergum)
  • 8 klasse + (Trenere: Karen Marie Håkonsen, Martine Slokvik og Erik Lagethon)

 

Treninger foregår tirsdager (for de to yngste gruppene) hovedsakelig på Øyer Idrettsplass og på Tretten, så lenge det er føre nede i bygda. (sesongen 21/22 er det dessverre ikke lys i Musdal, men fra 22/23 er det lysløypa i Musdal som er treningsaren). 1-4 trinn og 5-7 trinn trener tre ganger på IP og en gang i Musdal i mnd. Mosetertoppen benyttes når det ikke er føre nede i bygda. Alle gruppene får en grov plan før og etter jul om hvor treninger finne sted, og hva de har fokus på. Alle gruppene benytter Rubic LagetMitt (app) https://www.lagetmitt.net for kommunikasjon og informasjon om treninger.

 

Man trenger ikke det dyreste utstyret, det er mye brukt å få kjøpt.  Et par kombisko er et bra tips.

 

ØTI-ski har en lav kontingent, 500 kr for de yngste og 800 kr for de over 14 år. Vi får til dette gjennom hovedsakelig å tjene penger på å arrangere skirenn. Til tross for lav kontingent dekker klubben påmeldingsavgift på alle skirenn og kretssamlinger, og halvparten av kostnader ved ØTI - samlinger. Medlemmer får rabatter på klær og utstyr.

 

Våre arrangement dugnader er:

September: plukke poteter på Jevne

26. og 27. februar: Hafjell Skimarathon og Øyersprinten

9 april: Janteloppet

April: TrollSki marathon

Alle foresatte og de eldste aktive må påberegne dugnad. De som melder seg til dugnad, minst 4 vakter, får gratis parkering hele sesongen på Mostertoppen Skistadion! Mer om dette legges ut på hjemmesiden og Facebook

 

Hvis dere har spørsmål må dere ikke nøle med å ta kontakt med en av oss i styret, eller trenerne.

 

Anbefaler også å følge med på www.oti.no/ski samt vår Facebookgruppe: ØTI ski 

 

Vi gleder oss til sesongen!

Bli(d) på ski!