Fra uke 2- 2021 blir det lysløyperenn hver torsdag. Annenhveruke på IP og i Musdal. Mer info ligger under klubbrenn. Håper å se så amnge som mulig.

Idretsskolen har langrenn også fra uke 2. Det er tirsdager kl 17:30 både på IP og i Musdal, altså to grupper på hver sine steder. velkommen til alle som vil ha det gøy på ski!

 

Skigruppa har treninger mandager, tirsdager og torsdager. Utetreningene er hovedsakelig på Idrettsplassen, men kan også bli avviklet andre steder (da gis beskjed i god tid). Vi har delt opp i tre grupper, der alle gruppene tilpasser treningen så langt som mulig etter de som er med:

  • Yngstegruppe møtes tirsdager kl. 18.30-19.30 på Idrettsplassen. Her er det fokus på å oppleve mestring gjennom lek og moro og sosialt samvær i frisk luft. I utgangspunktet er dette for 2.-4.klasse, men også 1.klassinger og 5. klassinger er velkomne med om ønsker å være med denne gruppa.  
  • Mellomstegruppe5.-7.klasse, møtes tirsdager 18.30-20.00 på Idrettsplassen. Denne gruppa får mer oppfølging på teknikk som skal gi dem ferdigheter til å få gode opplevelser i vinterens skirenn, men det er fortsatt fokus på det sosiale og å bygge skiglede.  
  • For ungdomsgruppa (8.klasse og oppover) er det treninger mandager, tirsdager og torsdager.  

 Skigruppa står også for friidretts- og skiaktiviteter for førsteklassingene på Idrettsskolen.  

 

Utstyr  

 For de yngste holder det med ett par kombiski. For de litt større som vil være med på renn er det nok med ett par skøyteski og ett par klassiske ski.  

 Det finnes mye brukt skiutstyr å få tak i, blant annet på vår Facebook-gruppe, ØTI Ski.

 

Velkommen i skigruppa!  

 Flere spørsmål? Ta kontakt med Linda Berger på telefon 98208226