1. Hjem
  2. Idrettsskolen starter opp!!!

Vil du være med på idrettsskole?

Øyer–Tretten Idrettsforening ønsker alle 1.trinnselever (2015) velkommen til idrettsskole. På idrettsskolen får du prøve friidrett, turn, håndball, langrenn, alpint, innebandy/allidrett og fotball som avsluttes med deltakelse på Trollcup. Det blir lek og moro, og du får mulighet til å prøve forskjellige idretter for å finne ut hva du liker. Når hver idrett er ferdig får du klipp på klippekortet ditt (som blir delt ut på første treninga), og til våren vil alle som har fullført idrettsskolen få en overraskelse.

                                    

Idrettsskolen starter med Hopp og løp med skigruppa på Øyer Idrettsplass tirsdag den 28. september kl.17:30.

Idrettsskolen er gratis for 1. trinn. Hvis det er noen i 2. trinn som ikke har valgt idrett(er), må man være betalende medlem i ØTI og betale aktivitetsavgift for deltagelse på idrettsskolen, på lik linje som andre idretter i ØTI. Det er undergruppene i ØTI som har ansvar for sine aktiviteter. Det blir trening i Øyer og på Tretten for de aktivitetene hvor det er mulig. Se egen informasjon om Koronavettregler og årsplanen for idrettsskolen på www.oti.no/idrettsskolen. Årsplanen gir oversikt over idrettene med treningstider og hvem som er ansvarlig. Det blir lagt ut informasjon på hjemmesiden: www.oti.no ved endringer. Har du spørsmål så ta kontakt med de ansvarlige for de forskjellige aktivitetene eller Lars Erik Olsen tlf. nr 982 87 694, e-post: lars.erik.olsen1978@gmail.com.

Vi må registrere alle deltagere på Idrettsskolen ber dere gå inn påwww.oti.nounder fanen Medlemskap velg BLI MEDLEM for å registrere elektronisk.

Velkommen til idrett, lek og moro!

idrettsskolen.jpg