1. Hjem
  2. Vil du være med som statist til spillefimen Troll?

Hei

Vil du være med som statist på ny spillefilm, meld deg på ved å registrere deg i denne påmeldingen. Skolene er også blitt kontaktet. De trenger folk i alle aldre. Denne hendvendelsen gjelder først og fremst ungdommer og voksne i Øyer-Tretten Idrettsforening. Har ikke fått tidspunkt, enda, men man må regne med å bruke hele dagen den 16. september.

 

Meld deg på HER

Du kan også bruke vipps eller idrettens ID for å logge deg inn.

 

Vi er i gang med innspillingen av spillefilmen «Troll», somproduseres av Motion Blur. Regissøren for denne filmen er Roar Uthaug, som bl.ahar laget filmer som Tomb Raider, Fritt Vilt og Bølgen. 

 

Om ikke så alt for lenge tar vi turen til Hunderfossenfamiliepark, og i den forbindelsen søker vi statister. Vi skal ha mangestatister på denne dagen, som skal være «parkgjester på Hunderfossen» 

 

«TROLL» er en katastrofefilm hvor noen av scenene denne dagen skalvære dramatiske med gjester som flykter fra parken. Det er ingen skumleskapninger under innspillingen, men det vil være hysteri (løping / roping).

 

Opptaket er for øyeblikket satt til torsdag 16. september (medforbehold om endringer). Innspilling skjer på Hunderfossen Eventyrpark.Klokkeslett er enda litt usikkert, kommer tilbake på dette så snart vi vetmere.

 

Kunne dette vært av interesse for noen av deres lag / grupper?Søker spesielt voksne til denne dagen. Som jeg nevnte over telefon hadde detvært supert om en større gruppe meldte seg via Øyer - Tretten IF, men om detteikke lar seg gjøre, kan de melde interesse individuelt.

 

Avtaler honorering om det blir en gruppe fra dere! :)

 

Ikke nøl med å ta kontakt, om du lurer på noe eller ønsker mere informasjon!

 

Alt godt,

 

Lars Evensen
Extras casting assistant
+47 22 12 00 47
troll@sagacasting.no