1. Hjem
  2. ØTI fotball er med på pantekonkurranse

Hei, og takk for at din klubb er med på Pantedugnaden 2021. 

 

 ØTI har pantemottak i Mosetervegen, Sørlia og Hafjell camping. I tillegg bygger vi to nye pante hus som kommer opp på Moseteråsen og forhåpentligvis i Hornsjøvegen før sommeren. Hvis noen ønsker og donnere noe pant kan dette leveres på klubbhuset i Øyer, ring 92426488 for nærmere avtale inntil at det etableres pantemottak på Øyer IP.

 

 Vi har ambisjoner om å prestere på denne dugnaden, da vi selv synes at vi panter mye i løpet av et år. De to beste klubbene i konkurransen får en hyggelig kontantsum, som da går til fotballgruppa. Har levert 100 sekker i april som teller i konkurransen. Alle sekker som blir levert inn til Infinitum i perioden 6. april-utgangen av september 2021 teller i konkurransen. Vi håper på "tørste" hyttefolk på hytene sine i sommer, så skal vi bli vanskelige å slå i denne konkurransen!

 

Det kan også vanke en oppmerksomhet om dere deler på Instagram.

Under #åretspantedugnad håper vi dere vil dele noen bilder fra dugnaden. I retur vil vi frem til september plukke ut noen som får en hyggelig overraskelse fra Coca-Cola eller NFF.

 

Enkle konkurranseregler og fine premier.

Den klubben som samler mest pant i løpet av perioden frem til utgangen av september i år er vinner av kategorien «Pantet mest». Ved siden av et ikke ubetydelig pantebeløp (håper vi) er premien en kontantsum på kr15.000, gitt av Coca-Cola. I neste kategori ser vi på hvem som har samlet inn mest pant per medlem, altså «Pantet best». Her kan med andre ord like gjerne en liten klubb vinne. Og vinneren får kr 30.000 fra Coca-Cola. Hvem som har pantet hva, er det Infinitum som informerer oss om.

 

Les mer om pantedugnaden her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/alle-tjener-pa-pantedugnaden-2021/ 

 

 bilde øti.pngpantedugnad logo 2021.jpg

Brev fra NFF: 

Nesten 100 klubber er påmeldt

93 klubber har tatt oppfordringen fra NFF og Coca-Cola om å bli med på Pantedugnaden 2021. (per 9.5) Hele landet er representert, og vi ser frem til å dele resultatet med dere etter hvert som vi får tall fra Infinitum. Vi håper at flere blir med etter hvert som aktiviteten kommer i gang.

 

Skeid har satt panting i system.

Pensjonistene i klubben har bygget egen bod for panting, med tilgang utenfor området, de ordner også alt det praktiske med henting av sekker. Skeid sikter på 100.000 kroner i år, men ser for seg betydelig mer. Filmen forteller mer i detalj, og du finner den på forsiden av www.fotball.no.

 

Du bestemmer selv når sekkene skal hentes

Sekker bestilles via nettsiden til Infinitum, etter at dere har mottatt kundenummer. De sender en liten bunke med strekkodeetiketter som alle sekker må merkes med. Disse klistres på lukkestripsen. Når sekker er fylt opp og merket bestilles henting via nettsiden.

 

I tilfelle noen lurer; all pant telles. Ikke bare plastflaskene. Og ikke bare produkter fra Coca-Cola.

 

Returpunktet fra Coca-Cola er underveis

Har dere ikke mottatt returpunktet fra Coca-Cola, skal det ikke ta lang tid nå. Utsendelsen har startet. (Med forbehold om de sist påmeldte)

 

Infinitum har laget en kalkulator på hjemmesiden som illustrerer gevinstene ved panting. Her er det mye interessant informasjon. https://infinitum.no/miljoeffekt/

 

Det kan også vanke en oppmerksomhet om dere deler på Instagram

Under #åretspantedugnad håper vi dere vil dele noen bilder fra dugnaden. I retur vil vi frem til september plukke ut noen som får en hyggelig overraskelse fra Coca-Cola eller NFF.

 

Send meg spørsmål, eller ring, om det er noe dere lurer på eller synes er uklart.

 

Med vennlig hilsen

Erik Loe

Senior rådgiver. Norges Fotballforbund

Senior adviser. Norwegian FA
Mob: +47 908 55 886 
erik.loe@fotball.no  |  www.fotball.no 

Ullevaal Stadion  |  Sognsveien 75J  |  0840 Oslo

Følg NFF på  Facebook  |  Twitter  |  Instagram  |  Billetter til landskamper

 

 

 ØTI