1. Hjem
  2. Utsettelse av Hafjell-Hunderfossen-Trollcup

Vårens vakreste eventyr blir til sommerens vakreste eventyr!

Trollcupkomiteen besluttet 5. mai å utsette Trollcup til helgen 28.-29. august. Beslutningen var lett å ta da vi ser at lettelsene kommer for seint til å gjøre Trollcup 2021 til noe annet enn bare en  klubbturnering og at krisepakke 4 har utvidet søkeperioden til 31. august, hjelper.

 

Vi har informert kretsen og våre samarbeidspartnere om utsettelsen og har startet arbeidet med å markedsføre ny dato til våre potensielle deltagerlag. Sender med flyeren til dere, også. Hvis dere har slekt og venner som har barn som spiller på fotballag i alderen 7-12 år, så er det bare å invitere dem på sommerens vakreste eventyr i Øyer bygda i slutten av august.  

 

Vi vet ikke omfanget av cupen enda, men vi planlegger fra "vanlig" Trollcup til klubbturnering og alt imellom. Vi oppfordrer alle i ØTI-fotball til å sette av helga 28.-29. august og at noen er tilgjengelig til opp-rigg og ned-rigg, henholdsvis i forkant og etterkant av cupen. Vi vet ikke hvor mye dugnadshjelp vi trenger enda, men vi tar sikte på å planlegge dugnadsvaktene i Rubic LagetMitt denne gangen. Rubic har en egen funksjonær modul vi ønsker å bruke, mer informasjon kommer...

 

Takk for oppmerksomheten!

 

Hilsen

ØTI-fotball Trollcupkomiteen