1. Hjem
  2. All aktivitet i ØTI åpnes fra mandag 10. mai

 

Etter ny informasjon fra kommunedirektøren, åpner vi opp for organisert aktivitet fra mandag 10. mai:

Det pågående utbruddet  innebærer at det har vært et høyt smittetall i Øyer kommune. Likevel er utbruddet svært oversiktlig og vi ser at nye smittetilfeller kommer i gruppen som allerede er i smittekarantene. Det er derfor ingen holdepunkter for å holde barnehage, skole og fritidsaktiviteter stengt på dette tidspunktet. Kriseledelsen følger situasjonen tett og vil kunne gjøre nye vurderinger dersom dette endrer seg.

 

Med vennlig hilsen

Annikken Reitan Borgestrand
Konstituert kommunedirektør

 

Vi oppfordrer alle til å starte opp igjen den organiserte aktiviteten, med forbehold om:

1. Har du symtomer eller er i karantene/ventekarantene hold deg hjemme!

2. De som har krav om negativ Covid-19 test for å starte opp igjen på skolen, så gjelder dette også for deltagelse i fritidsaktiviteter i regi av ØTI

 (oppdatert 9. mai kl 20:50)

 

 

 

 

 Tidligere informasjon:

Fra kommunen: 

Karantene

Alle nærkontakter til en bekreftet smittet person skal i karantene fra det tidspunktet kontakten med en smittet skjedde. Dersom du er nærkontakt, blir du kontaktet gjennom smittesporing og får beskjed om hva som gjelder for deg.

 

Ventekarantene

Hvis du ikke deler bolig med den som er i smittekarantene skal du vanligvis ikke i ventekarantene, men kommuneledelsen har i samråd med kommunelegen besluttet at en del ansatte likevel skal gå i ventekarantene. Dette skyldes at smitteutbruddet fortsatt er uoversiktlig.

 

For å lese mer om hva slags regler som gjelder under karantene og ventekarantene kan dere gå inn på https://www.helsenorge.no/koronavirus/karantene-og-isolasjon

  

Informasjon blir fortløpende lagt ut på våre hjemmesider. Vi anbefaler alle ansatte og innbyggere å følge med der.

 

 

Med vennlig hilsen

Annikken Reitan Borgestrand
Konstituert kommunedirektør