1. Hjem
  2. Oppdaterte treningstider for ØTI Hafjell alpint

Til nye medlemmer/utøvere/funksjonærer
For å følge COVID-19 restriksjonene må alle være registrert før oppmøte på trening. Påmelding for nye utøvere, her. For de som allerede er registrert i LagetMitt er det viktig å bekrefte påmelding før hver trening. 

 Husk på melding i "Laget mitt" før trening!

 

Skileik

 

Skileik er et tilbud for alle lett øvede barn opp til 2. klasse. Utøvere må selv være selvgående (kan svinge, bremse og ta heis selv). Barna lærer å kjøre på ski gjennom lek og tilpassede øvelser. Løperne er inndelt i mindre grupper etter en kombinasjon av alder, ferdigheter og eget ønske.

Treningen foregår i Backyard frem til eventuelt familieheisen åpner. Foreldre til barn på skileik må være tilstede under treninga. Da barn under 12 år ikke kan ta stolheisen alene. Trenerne Anne, Emilie, Karina, Marius og Åse ønsker alle velkommen!

Treningene er på torsdager og vi møtes ved påstigning til Stolheis 1 kl 17.30. Vi kjører samlet ned igjen kl 18.45.

Det vil bli arrangert et karusellrenn siste søndag i februar. Følg med på laget mitt for informasjon ang trening og renn.

Husk påmelding i laget mitt.

Kontaktperson: Gjørid Berge, 917 32 412

   

Ski-action (U10, U12 og U14)

Ski-action er for barn og ungdom i alderen 8 -14 år (2.-8. klasse) som har kjørt en del på ski. Etter vurdering av ansvarlige trenere kan også yngre og eldre løpere tilføye gruppen. I ski-action skal barn og ungdom få videreutvikle sine skiferdigheter. På treningene trener man seg på svingteknikk, hopp og rails. I tillegg får de utforske flere alpine grener, som skicross, telemark og freeski. Ski-action gruppa deltar også på renn og treningssamlinger.

Tirsdager fra og med 26. januar er det planlagt Backyard og treninger på torsdag blir i Kjus. Stolheis 1 går begge dager. Gi oss beskjed i laget mitt dersom ditt barn trenger følge opp. Trenere Eirik, Inge og Morten ønsker alle velkommen.

Oppmøte: Kjusbakken tirsdag og torsdag kl 17.30-19.30. Husk påmelding og informasjon i appen "Laget mitt"

Kontaktperson: Eirik Rykhus, 996 22 994

 

ØTI Hafjell alpint renn
Julerennet er utsatt til 7. februar. Dette vil gå i Kjusbakken og er for alle barn i ØTI. 9 påmeldte fra ØTI per 11.jan.
Hafjellrennet SSL 28. februar
Klubbmesterskap 21. mars i Kjusbakken. Dette er for hele familien. Alle kan delta: barn, voksne, funksjonærer, trenere, styret og rennkomiteen.

 

 

051217_SKI-ACTION_0799_edited.JPG