1. Hjem
  2. Energiparken på Granrudmoen aktivitetspark

aesir-dam-viewports_FST930_DE_exercise-640.jpg

Som noen kanskje har sett har det kommet opp nye styrkeapparater ved «Møteplassen» sør på Øyer idrettspark. Dette er den nye Energiparken på Granrudmoen aktivitetspark (GA), som er navnet for hele anlegget i spillemiddelsammenheng. «Møteplassen» med sportcourtbane, basketbane, skateanlegg, klatrestein og paviljong ble åpnet i 2016. Nå åpner vi del 4 av GA. Det er ikke planlagt noe stor åpning i disse koronatider, men anlegget kan benyttes fra og med uke 36. Det mangler noe utstyr og informasjonsskilt som vil komme etter hvert, seinest til våren 2021.

 

Granrudmoen aktivitetspark del 1-3 ble fullfinansiert med støtte fra Spillemidler og Gjensidigestiftelsen i samarbeid med 4 særforbund. Øyer-Tretten Idrettsforening søkte om midler og var en av 6 heldige vinnere av anlegget «møteplassen» i 2015. Øyer-Tretten Idrettsforening søkte i 2016 spillemidler til del 4 av GA. Som dere skjønner er det «litt» etterslep på utbetaling av spillemidler, man må vanligvis vente mellom 2-4 år før man får utbetaling. Dette har gjort at det har tatt 4 år fra søknaden ble sendt til anlegget står ferdig. Andre bidragsytere er Gudbrandsdal energi holding AS og ØTI-ski har bidrat med finansiering.

 

Det er Øyer-Tretten Idrettsforening som står som eier av hele Granrudmoen aktivitetspark. Øyer kommune har gitt tomt til prosjektet og støttet opp på andre måter. Dette er først og fremst et anlegg for uorganisert aktivitet, som er litt utenfor Øyer-Tretten IF. sitt virke. Vi har som visjon: Meningsfull fritid for alle og vi har som mål å være en breddeklubb som aktiviserer så mange som mulig i Øyer kommune. Vi håper anlegget vil gi økt aktivitet i Idrettsforeningen og for andre.

 

God trening!

 styrkeapparater dugnad.jpg

Takk til ØTI fotball senior-/Juniorlag for dugnadshelpen i forbindelse med legging av fallunderlag.

 

 

Sportslig hilsen

Jan-Erik Fossheim, Daglig leder ØTI