1. Hjem
  2. Velkommen til Idrettsskolen 2020/21

idrettsskole piktogram.JPG 

Øyer-Tretten IF - Ønsker velkommen til idrettsskolen sesongen 2020-2021.

 

Grunnet innstramninger på Covid-19 retningslinjer, avlyses Idrettsskolen Håndball 17. november. Vi tar nye beslutninger fra uke til uke, og håper vi kan starte opp igjen idrettsskolen så raskt som mulig. Vi oppmuntrer til å holde dere aktive!

Hilsen

Håndball-styret 

 

Idrettsskolen HÅNDBALL gjennomføres i uke 46-50. Starter opp 10. november og avsluttes tirsdag 8. desember

Oppmøte tirsdager 17:00 i Øyerhallen

 

Tirsdag 8. desember blir det miniturnering i håndball for idrettsskole deltagere.

 

 

Hvis du ikke er medlem av klubben melder du deg inn, HER

 

Se nederst i artikelen for Koronavettregler - disse vil variere litt fra idrett til idrett, men hovedprinsippene er like.

 

Last ned lagetmitt (Rubic) appen på googleplay eller appstore.

 

Sportslig hilsen

-Hovedstyret-

 idrettsskolen.jpg

 

fra 2020/2021 sesongen:

Idrettsskole årsplan, Årsplan for idrettsskolen 2020-21.pdf

 

Se Idrettsskole inforskriv, Informasjonsbrev idrettsskolen 2020-2021.pdf

 

Vil du være med på idrettsskole?

Øyer–Tretten Idrettsforening ønsker alle 1.trinnselever velkommen til idrettsskole. På idrettsskolen får du prøve friidrett, turn, håndball, langrenn, alpint, innebandy/allidrett og fotball som avsluttes med deltakelse på Trollcup. Det blir lek og moro, og du får mulighet til å prøve forskjellige idretter for å finne ut hva du liker. Når hver idrett er ferdig får du klipp på klippekortet ditt (som blir delt ut på første treninga), og til våren vil alle som har fullført idrettsskolen få en overraskelse.

                                    

Idrettsskolen tilbud:

Idrettsskolen er gratis for 1. trinn. Hvis det er noen i 2. trinn som ikke har valgt idrett(er), må man være betalende medlem i ØTI og betale aktivitetsavgift for deltagelse på idrettsskolen, på lik linje som andre idretter i ØTI. Se under Medlemsfanen på framsiden for mere informasjon og priser angående medlemskap og treningsavgifter. Det er undergruppene i ØTI som har ansvar for sine aktiviteter. Det blir trening i Øyer og på Tretten for de aktivitetene hvor det er mulig. Se egen informasjon med årsplanen for idrettsskolen på www.oti.no/idrettsskolen. Årsplanen gir oversikt over idrettene med treningstider og hvem som er ansvarlig. Det blir lagt ut informasjon på hjemmesiden: www.oti.no ved endringer. Har du spørsmål så ta kontakt med de ansvarlige for de forskjellige aktivitetene eller Jan-Erik Fossheim tlf. nr 92426488, e-post: dagligleder@oti.no

 

Vi må registrere alle deltagere på Idrettsskolen ber dere gå inn på www.oti.no under fanen Medlem velg BLI MEDLEM for å registrere elektronisk.

 

Koronavettregler for idrettsskolen:

 

Det gjøres mange tiltak i alle deler av samfunnet som til sammen begrenser smittespredningen. Det er viktig å bruke tiltak som er tilpasset ulike situasjoner.

Formålet med rådene er å redusere risiko for smitte med covid-19. Reglene gjelder for både foreldre og barn. Det er selvfølgelig vanskelig å holde avstand i ulike aktiviteter for barn, men det er viktig at det gis beskjed og at man prøver å gjøre sitt beste for å følge anbefalingene. 

 

De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:

  1. Syke personer skal holde seg hjemme

  2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

  3. Holde minst en meters avstand og redusere kontakt mellom personer

 

Covid-19 smitter hovedsakelig via dråpe- og kontaktsmitte. Viruset spres i størst grad ved hoste og nysing – og mindre ved normal tale/snakking. Fordi viruset finnes i for eksempel spytt og snørr hos personer som er smittet, bør spytting unngås og håndhygiene bør utføres etter snyting eller tørking av snørr. Til tross for godt gjennomførte tiltak, kan likevel tilfeller av covid-19 og andre infeksjoner oppstå. Dersom smitteverntiltakene anbefalt i denne veilederen er gjennomført, vil smittespredningen likevel bli begrenset. Tiltakene i teksten nedenfor er en beskrivelse av smitteverntiltak som kan bidra til å redusere smitterisiko til et minimum.

 

I idretten er det satt opp maks 20 stk i hver gruppe som trener, for å følge dette må vi dele inn i flere grupper å holde de adskilt gjennom treningen. Dette krever også flere personer som kan ta ansvar for gjennomføring i foreldregruppa.

 

Velkommen til idrett, lek og moro!