1. Hjem
  2. Frivillig PARA VM 2021

Hei alle ØTI'ere

 

Åpning av frivilligportalen for PARA VM 2021. 

 

Neste vinter arrangeres Para Verdensmesterskapet for snøsport for første gang i Lillehammer regionen fra 7. -20. februar 2021. Dette er det største Para arrangementet i Norge siden Paralympiske leker på Lillehammer i ’94. Norges Idrettsforbund og Skiforbundet har som målsetting å løfte para idretten og hedre fantastiske idrettsutøvere ved å gi dem det beste snøsport VM som har blitt arrangert og som vi i regionen kan være stolte av å ha bidratt til. International Paralympic Committee (IPC) har valg Norge og Lillehammer som første arrangør av et samlet PARA VM i 2021. Grunnet vårt renommé som arrangør av større vintersportsarrangement ønsker de at Lillehammer skal sette standarden for kommende mesterskap.

 

LES INVITASJON  FOR FRIVILLIGE, HER

 

Idrettsforeningen er positive til arrangementet og ønsker å bidra med frivillige for å gi utøverene det de fortjener. På lik linje med funksjonsfriskeutøvere på samme nivå, som vi har tradisjon for å gi fantastiske øyeblikk gjennom større vintersportsarrangement i region vår.

 

For eksempel Ungdoms OL i 2016, var et positivt arrangement for Øyer-Tretten IF. og som vi var med å bidra til gjennom frivillig innsats. 

 

PARA VM gir gode betingelser for å delta som funksjonær, med bekledning og 800 kr dagen til ditt idrettslag, som er godt betalt arrangementsdugnad. Men den viktigste drivkraften for å være med håper vi er det sosiale og at det skal være både gøy og litt slitsomt å være frivillig, samtidig som det skal gi varige minner og erfaring. Alle funksjonær betingelser er ikke helt klare enda, men de blir oppdatert på arrangementssiden etter hvert som de blir bekreftet.

 

MELD DERE PÅ ved å trykke på linken i Invitasjonsskrivet velg Hafjell alpint eller Hafjell service, så dukker det opp valg av dager du kan bidra, for å få full "frivilligpakke" må man melde seg på minimum 4 dager. 

https://app.rubic.no/Public/Projects/378 

- for mere info om PARA VM: https://lillehammer2021.com/bli-frivillig

- En normal arbeidsdag vil være mellom 5-7 timer (0730-1400) avhengig av hvike arbeidsoppgaver man har og vær.

Jesper SP 2.jpg

 

Ønsker dere alle en god og aktiv sommer!

 

Sportslig hilsen

Jan-Erik Fossheim

daglig leder, ØTI