1. Hjem
  2. Funksjonær Worldcup Para Hafjell mars 2020

Jesper Saltvik Pedersen..jpg

Sender ut litt mer utfyllende informasjon til dere angående dugnaden Worldcup Para Alpine Skiing (WPAS) 15.-22. mars i Hafjell.

 Infoskriv

Link til påmelding her: https://app.rubic.no/Public/Projects/325   

 

RIGG info FOTBALL:

Fotball skal først og fremst være med på RIGGE delen, dette er totalt 75 vakter fordelt på disse dagene:

helga 7. - 8. mars opprigg.

Kveld 11., 12, og 13 mars opprigg.

Helg 14. og 15. mars opprigg.

søndag 29. mars (kl 12:00). nedrigg.

Se liten smakebit av riggejobb:  https://vimeo.com/371661657

 

Det er satt opp maks antall på de ulike rigge dagene, prøv å fylle opp helga 7. og 8. mars først. Nedrigg 29. mars, det er satt opp 25 dugnadsvakter, nedrigg starter med oppmøte kl 1200. 

Vi ber om 4 vakter pr lag, men det er ikke noe i veien for å ta på seg flere vakter, så lenge vi holder oss innenfor maks antall vakter pr dag. Noen mindre endringer kan komme på tidspunkt, samt at kvelden 12. mars kan bli avlyst hvis vi er i rute med riggingen.

ØTI-fotball SEN-MENN er satt opp til å rigge opp og ned Mosetertoppen teltet 12. mars og 29.mars, dette er totalt 40 vakter.

Hvis der er noen i fotball som har lyst og anledning til å være med i gjennomføringsfasen kan dere melde dere på , dette setter vi i rennkomiteen veldig pris på!

 

Gjennomføring 15. - 22. mars:

Øyer-Tretten IF Alpint, Håndball og Turn bemanner opp denne perioden med så mange dere klarer.

 

 

Program WPAS Hafjell: her

 

Se link for litt mere informasjon om ulike arbeidsoppgaver i forbindelse med renn: her

 

Generelt:

Vi sender ut oppmøte tidspunkt og informasjon om hva/hvordan dugnaden skal gjennomføres. Ta med alpinski og -sko, heiskort blir utlevert ved oppmøte.

For at vi skal kunne kommunisere med alle i forkant av dugnad og registrere dugnadstimer er det viktig at alle melder seg på arrangementet via linken over. Velg kategori Rigg; da dukker alle arrangementdager opp, velg en eller flere dager som kan passe for deg, alle dager du stiller blir tellende på oppgjøret til slutt på den undergruppa og det laget du har registrert i  kommentarfelt.

 

 

 

Mvh

Jan-Erik Fossheim, daglig leder ØTI/Rennleder WPAS

janerik@trettenhallen.no

92426488