1. Hjem
  2. Arnfinn Skinlo
  3. ØTI-spillere på sonelag

ØTI-spillere på sonelag

football-606235_1920.jpg

 

Det jobbes godt i de aldersbestemte fotballagene i Øyer-Tretten Idrettsforening.

 

Øyer-Tretten IF har mange unge, ivrige fotballspillere og noen av dem er med på sonelag. Sone nord omfatter spillere som kommer fra klubber som geografisk holder til i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Sone Nord trener på Lillehammer og Vinstra.

Kretslagene består av spillere som kommer fra sonelagene i Indre Østland Fotballkrets, altså Hedmark og Oppland.

Disse er tatt ut til sonelag

Tomine Letrud, Tuva Rønningen Solhjem, Andrea Traaseth Mæhle er med på sonelaget for J2006. Alle er offensive spillere

For G 2006 er Ola Gudbrand Dahlen med som midtbanespiller.

For J2007 er Guro Huslænde med som keeper. Karla Elise Prestrud Kjøl og Sandra Myrhaug Tofte er med som midtbanespillere, spiss Ylva Rom.

G 2007 er Mads Romundset-Owren med som keeper, Sigve Rustad og Ajdin Tiro er begge med som forsvarsspillere, mens Anders Ludahl Lageton er på sonelaget som midtbanespiller. I spissrekka finner finner vi Emil Lunheim og Ramish Zaheri.

Landslagsskolen

Norges Fotballforbund driver spillerutvikling gjennom sone og kretslag i samtlige av landets 18 fotballkretser. Sone- og kretslagene er for utvalgte spillere fra det året man fyller 12 år og helt til våren det året man fyller 16 år.

Formålet er å gi spillerne som per i dag er best i sine årsklasser veiledning og stimulans til å utvikle sitt potensiale.

Dette er også en kartlegging med tanke på videre treningsgrupper. For de aller, aller beste, kan det ende opp på ett av de aldersbestemte landslagene som starter fra det året en spiller fyller femten år. Utviklingsmodellen med sone- og kretslag kaller Norges Fotballforbund for Landslagsskolen, og den kan du lese mer om her.