1. Hjem
  2. Arnfinn Skinlo
  3. ØTI får A-lag for kvinner

Gina Lom.JPG

ØTI får A-lag for kvinner

Sesongen 2019 stiller Øyer-Tretten IF med seniorlag for kvinner i fotball. Laget ønsker også velkommen til spillere fra andre kommuner.

Øyer-Tretten IF har gjennom flere år gjort en god jobb for den aldersbestemte fotballen. Ut fra ambisjonen flest mulig lengst mulig, har klubben lykkes med å bevare en ganske stor gruppe spillere som nå er klare for seniorfotballen. Samtidig vil det også åpne muligheten for fotballspillere som de siste årene har vært «for gamle» til ha et fotballtilbud i Øyer-Tretten Idrettsforening.

ØTI i 4. divisjon
- ØTI ønsker å stille med et 11-lag i 4. divisjon i Indre Østland Fotballkrets, sier leder av fotballgruppa i ØTI, Øyvind Rustad.
ØTIs juniorer var med på seniorturnering i Limtrehallen i Moelv sist etterjulsvinter og registrerte de allerede da holdt godt nivå vurdert ut fra snittet på de andre 4. divisjonslagene.
Denne sesongen har det vært tre avdelinger i 4. divisjon i Indre Østland Fotballkrets.

Inviterer til comeback
Et godt grunnlag for spillerstallen til seniorlaget blir årets juniorlag/J17. Mange av spillerne har gitt beskjed om at de blir med på seniorsatsingen.
- Vi oppfordrer samtidig eldre spillere som har stått uten fotballtilbud om å gjøre comeback på fotballbanen. Det gjelder også spillere fra nabokommuner som ikke har hatt noe tilbud på sitt hjemsted, eller som av andre grunner ønsker å spiller for ØTI.  De er høyst velkomne til oss, sier Øyvind Rustad.

Bredde og mål
Ambisjonen er å få til et sportslig godt tilbud med trening og kamper. Samtidig skal det være et breddelag med god miljø og plass til alle som vil spille fotball.
- Per i dag er det ikke noe seniortilbud for kvinner verken i Ringebu, Gausdal eller på Fåberg. ØTI holder dørene åpne og vil gjerne ha med spillere som der står uten tilbud. Det vil sikkert være mulig å få til fleksible ordninger med egentrening hvis utenbygds spillere ikke har tid eller anledning til å komme på alle treninger i ØTI, sier Øyvind Rustad.
Nye interesserte spillere bes allerede nå ta uforpliktende kontakt med laglederne for dagens juniorlag, Kristin Killi Skinlo (tlf.: 971 54 494) eller Jan Erik Linn (tlf: 970 70 006).