1. Hjem
  2. Thomas Skjellhaugen
  3. G15 tok poeng mot Gran

Granoti.jpg

G15 gjorde en god kamp borte mot Gran.

Uavgjort i høstsesongens andre kamp

Søndag tok vi turen til Gran for å spille høst sesongens andre kamp. Gran G15 spilte vår sesongen i G15 Elite og havnet der på 4. plass.

Høstsesongen valgte de å melde på et lag i 2 divisjon og heller matche gutta opp på G16 i tillegg. Så vi var fullt klar over at vi møtte et spillende godt, fysisk lag.

Gran startet godt. De hadde ballen mye de første 10 minutten og hadde høyt tempo i pasningsspillet. ØTI gutta fikk beskjed før kampen at vi ikke måtte bruke alle kreftene på å jage ball og løpe i mellom, men ligge godt og kompakt og nekte dem rom, og sette høyt tempo når vi vant ballen. Og det klarte vi bra, de skaper ingen ting før de i det 11. minutt får en corner.
En hard presis corner fra venstre blir slått på bakre stolpe og blir headet kontant i mål av en forholdsvis umarkert Gran spiller.

Vi spiller oss gradvis inn i kampen og utligner etter 14 minutters spill. Vi får et innkast på høyre side på egen banehalvdel. Even kaster til Håvard som bruker Vebjørn i støtte. Vebjørn slår en flott ball i bakrom til Joakim på spissplass, som kjemper seg igjennom og bredsider ballen i mål med venstrefoten.

30 minutter spilt 
Vebjørn vinner ballen i forsvar og spiller til Montador sentralt i bana. Han forserer hurtig fremover, vi kommer med gode løp på begge kanter og Montador spiller Malik fri på høyre kant, han skjærer innover i bana og gjør ingen feil alene med keeper.

Vi går til pause med en fortjent 1-2 ledelse. Eneste farlighetene Gran skapte mot oss var corneren de scoret på og et par dødballer til.
Hele første omgangen lå vi kompakte med laget og nektet Gran rom å spille i. Vi ble enige om å gjenskape dette i andre omgangen.

2. omgang
Vi fortsetter der vi slapp og øker ledelsen til 1-3 i omgangens 6. minutt. Ole Andre vinner ballen på midten og spiller til Joakim. Han lader venstreslegga og klemmer til fra 20 meter. Keeper redder men returen blir snappet opp av Montador på hjørne av 5-meteren. Montador holder hodet kaldt og spiller på tvers til Ammar som ligger alene foran mål. Han bredsider ballen enkelt i mål.

16 minutter spilt 
Vi avgir en corner til Gran. Corneren fra venstre blir slått hardt inn og skrur rett i mål i en høy bue over Fredrik i ØTI målet. Flott scoring som det er vanskelig å gardere seg mot. Gran har ballen mer i 2. omgang og presser oss bakover i banen. De skaper lite, men får noen dødballer som skaper litt vanskeligheter for oss. Og det er nettopp en dødball som gjør at gutta fra Hadeland får sin utligning. 

Det gjenstår 2 min av kampen da Gran får et frispark midt på vår banehalvdel. Frisparket blir slått mellom vårt forsvar og keeper og Gran kommer med mange løp. Joakim duellerer flott og kommer først på ballen, men i en veldig presset situasjon så er han uheldig og header ballen i eget mål.

Tre spillemål
Kampen ender 3-3 der vi får tre spillemål og Gran får tre dødball mål. Alt i alt er jeg meget fornøyd med innsatsen og kvaliteten gutta viser i dag, og det var mange slitne bein etter kampen i dag. 

Da var det godt og sette seg inn i turbussen til HKB og vende snuta mot Øyer igjen.

Tusen takk for kampen gutter. Dere må være fornøyd med innsatsen og spillet i dag, selv om vi var litt uheldige helt på slutten. Veldig artig å se den kollektive jobben dere gjør i dag, der alle står på og jobber sammen. Defensivt var vi meget solide.
Flott kamp gutter.

Vh. Thomas