1. Hjem
  2. Thomas Skjellhaugen
  3. Knallstart for G-15

G15hostb.jpg

God start på høstsesongen for G15

Søndag 19 august var det klart for den første av 9 høstkamper for ØTI G15.
Første motstander var Biri og bataljen skulle avgjøres på plastikkgraset på Øyer idrettsplass.

Vi kom godt i gang og tok en fortjent ledelse etter 8 min.
Håvard spiller ut til Malik på høyre kant. Han lurer backen og slår et flott innlegg. Keeperen til Biri er først på ballen, men mister den til Joakim som setter ballen enkelt i mål.

34 min. Vi dobler ledelsen.
Denne gangen er det Ammar som blir spilt fri på høyrekanten. Nok en gang skaper et godt innlegg problemer for Biri forsvaret. ØTI gutta presser på i boks, gjestene sleiver med avklaringen og setter ballen i eget mål.

To minutter før pause øker vi ledelsen til 3-0. Dette var kampens fineste angrep. Det starter med at Sigurd F. i ØTI målet kaster ut til Jonas S på venstreback. Han spiller til Malik på venstre kant. Malik spiller til Håvard inn i bana, som først spiller vegg med Endre og så spiller han vegg med Osazee, før han elegant bredsider ballen i mål. Artig å se både pasningskvaliteten og gode bevegelser stemte. Veldig bra gutter!

Vi går til pause med en fortjent 3-0 ledelse, der vi har god kontroll på kampen og gjør enkle valg med ballen. Vi ble enige om å fortsette der vi slapp og ikke slippe oss ned i 2. omg.

2 omg.
I omgangens 2 min får vi et frispark midt på banehalvdelen til gjestene. Håvard slår et flott frispark mellom forsvaret og keeper. Vi kommer på gode løp og Joakim setter sin andre for dagen.

9 minutter ut i omgangen reduserer Biri. De spiller seg fint fremover sentralt i bana og avslutningen sitter kontant nede i venstre hjørne. Utagbart for Fredrik som nå har tatt plass mellom stengene.

16 min. Nok en gang er vi vitner til et flott spillemål. Ole Andre vinner ballen dypt på midten og spiller til Montador. Montador setter fart og utfordrer midtstopperne som ruser på. Han spiller vegg med Endre og kommer alene med keeper og scorer elegant, og vi leder nå 5-1.

10 min før slutt reduserer Biri til 5-2. Fredrik spiller ut til Jonas S på venstrebacken. Han prøver å drible seg forbi gjestenes kantspiller men forsøket mislykkes. Biri spilleren snapper ballen og setter ballen kontant i nota.

4 min før slutt så fastsettes sluttresultatet til 6-2. Montador dribler seg inn i boks og blir stoppet med ulovlige midler og dommeren peker korrekt på straffemerket. Fra krittmerket gjør Joakim ingen feil og scorer sikkert.

Vi får en god start på høst sesongen. Mye bra spill men fortsatt litt kamprustene der vi ser at det er en stund siden forrige kamp.
I dag vil jeg gi en ekstra skryt til forsvaret som Vebjørn styrte med stø hånd. Bra jobba, her har vi mye bra å ta med oss videre.

Gratulerer med en velfortjent seier gutter!
Vennlig hilsen Thomas