1. Hjem
  2. Thomas Skjellhaugen
  3. Ny storseier for G15-gutta

Ny storseier for G15-gutta

 Fotballgutane.jpg

Onsdag 6. juni 2018. ØTI G15 - Toten/Kolbu/KK G15

 

Samtlige av ØTIs G15-spillere gjennomførte en solid kamp.
Det ble en solid 10-0 seier med sju forskjellige målscorere!

Onsdag kveld kl.19.30, blåste dagens gode og myndige dommer igang kampen.

Gjestene lå før denne kampen 3 poeng bak oss på tabellen.

Det første kvarteret lå lagene å følte litt på hverandre, uten at noen klarte å skape de helt store sjansene. Bortsett fra i det 13 min når Ammar kommer seg fri fra backen, men avslutninga går rett på keeper fra noe skrått hold.

Vi har også et par langskudd som ikke traff mellom stengene.

Straffe og mål

21 min. Vi vinner ballen på venstresiden i eget forsvar. Endre spiller til Joakim på venstre indreløper plass. Han vender opp og spiller Ammar fri på venstrekanten, Ammar drar seg innover i boksen og blir felt av gjestenes forsvar. Dommeren peker korrekt på 11 meters merket, Vebjørn setter straffa i mål og kampens første scoring er et faktum.

25 min.

Nok en gang stopper vi gjestenes ferd mot vårt eget mål. Lars snapper ballen fra spissen og sentrer til Håvard som møter på midten. Håvard vender opp og spiller til Joakim, som ser at Ammar har startet et flott løp. Joakim trer pasningen mellom midtstopperne og Ammar scorer enkelt alene med keeper.

Flott spill av gutta, der vi vinner ballen i eget midtforsvar og spiller oss hurtig fremover i lengderetning.

 Omgangen ebber ut med 2-0 ledelse til ØTI.

En solid omgang, spesielt defensivt. Jeg noterte ikke en eneste målsjanse til de rødkledde gjestene.

I pausepraten ble vi enige om å kneppe opp tempoet litt, få større treffprosent på pasningene og true bakrommet oftere med den høye farten vi har i fremste ledd.

2. omg.

Og for en start på omgangen.

Allerede i det tredje minutt får vi nettkjenning.

Montador mottar ballen på høyre kant og dribler av et par motspillere og setter ballen kontakt i venstre hjørne.

6 min.

Ole Andre vinner ballen foran eget forsvar. Han spiller til Håvard på høyre indreløper plass. Håvard drar av en møtende spiller og sender ballen igjennom til Montador, som nok en gang plasserer ballen til side for keeper og vi leder 4-0.

8 min.

Vi duellerer høyt i bana og ballen detter ned hos Håvard som fra like utenfor 16 meteren sender et herlig skudd i lengste hjørne for keeper. 5-0.

 Nå begynner det å tære på kreftene og muligens motivasjonen til gjestene. For allerede minuttet senere øker vi til 6-0.

Vi spiller oss forholdsvis enkelt gjennom på midten. Joakim spiller ut til Jonas S. på venstrekanten, han drar seg innover på tvers av 16 meteren og avslutningen setter han nede i høyre hjørne. Flott utført.

12 min.

Osazee på topp mottar ballen på venstresiden, han drar seg innover og sentrer 45 gr. ut til Joakim som kommer på et herlig løp. Avslutninga på førstetouchen sniker seg inn via stolpen, nede i høyre stolperot. Og vi øker ledelsen til 7-0.

20 min.

Vi står høyt i bana. Vinner ballen gunstig og Malik spiller til Montador som drar av en motspiller og avslutter med bredsiden nede i høyre hjørne fra ca. 18 meters hold.

33 min.

Vi får en corner fra høyresiden. Jonas B Aas tar turen opp fra midtstopperplass for å være servitør. Han slår en fin corner som treffer Montador på pannebrasken. Keeper redder og returen havner hos Malik som setter ballen kontant i mål.

37 min.

Haakon vinner ballen i forsvar. Han spiller til Even på venstre kant. Even finner Montador innenfor seg som på få touch spiller Ammar gjennom i bakrom.

Ammar gjør ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 10-0.

 i gjennomfører en meget bra kamp. Defensivt er vi meget solide og gir dem veldig lite rom å angripe i. Offensivt har vi flere strenger å spille på, noe som 7 forskjellige målscorere vitner om. Formen er også bra, da vi har ork til å ta de løpene som kreves.

Kjemien i laget begynner å sitte godt, og det er herlig å se at gutta jobber kollektivt og for hverandre.

Dagens keepere: Fredrik og Sigurd F. hadde ikke all verden å gjøre i dag, men ryddet flott opp de gangene de ble satt på prøve. Spesielt Fredrik vartet i kveld opp med en trippelredning midt i 2. omg. som gjorde at vi klarte å holde nullen til slutt.

 Gratulerer med flott gjennomført kamp gutter og tusen takk for kampen.

 1-2-3 ØTI