1. Hjem
  2. Thomas Skjellhaugen
  3. G15 forlenger seiersrekka

Snerting beskjært.jpg

ØTI G15 - Snertingdal G15, mandag 14. mai kl.20.00

G15 forlenger seiersrekka

 

Mandag kveld tok ØTI G15 imot Snertingdal til
sesongens fjerde kamp.

Snertingdal har meldt på nierlag i årets avdeling. Derfor sto noen av ØTIs G15-gutter over denne kampen. Joakim, Håvard, Even, Endre og Sebastian sto over, resten var med.

Etter en strålende start på årets sesong, var vi enige om at vi også i denne kampen skulle sørge for at alle poengene skulle bli igjen i Øyer. Hvis vi fortsetter med det vi jobber med, holde lagdelene kompakte, gode første, andre og tredje bevegelser, og utnytte de rommene vi skaper så ville vi gjøre det vanskelig for gjestene våre.

ØTI G15 starter bra og allerede etter fire minutter setter ØTI sin første sjanse. Snertingdal står høyt i bana, ØTI vinner ballen på midten og Ammar spiller Montador igjennom i bakrom. Han løper fra alle, kommer alene med keeper og scorer elegant.

Tre minutter senere dobler ØTI G15 ledelsen med samme mann. Jonas S. gjør en strålende defensiv jobb på venstre siden og vinner ballen når Snertingdal er på vei fremover. Igjen gir de oss mye bakrom og Jonas S. spiller Montador gjennom på venstre kant. Han skjærer innover og scorer nok en gang alene med keeper.

Ti minutter ut i omganger presser Snertingdal ØTI bakover i banen. Hjemmelaget roter det til for seg selv foran eget mål og får ikke ballen unna. Snertingdal får til slutt avsluttet med et knallhardt skudd, utakbart for Sigurd F. i ØTI målet og det står 2-1.

 Gjestene utligner

Snertingdal får 15 minutter ut i første omgang et frispark på hjørnet av målfeltet. Skuddet går rett i den blå muren, men returen settes kontant i mål, nede ved venstre stolperot.
Midtveis i omgangen klarer Snertingdal å holde et godt press på ØTI-gutta. De står høyt med laget og ØTI har mer enn nok med å få klarert ballen unna. Hjemmelaget sliter med å beholde ballen.
ØTI-spillerne faller ut av posisjonene og det koker litt i topplokket på noen og enhver.
Snertingdal kommer til flere skuddmuligheter som hjemmelaget klarer å blokkere.

ØTI opp i teten igjen

33 minutter ut i omgangen står Snertingdal fortsatt høyt med laget, da ØTI vinner ballen på midten. Vebjørn spiller ut på kant til Osazee som på få touch spiller videre til Montador som setter ØTIs tredje mål. I det 35. minutt får ØTI et frispark cirka 20 meter fra mål.
Vebjørn lader slegga og skuddet går forholdsvis rett på keeper, som ikke klarer å holde skuddet og fomler ballen i mål.
Sju minutter før slutt vinner ØTI ballen i forsvar og Vebjørn ser at Montador starter et flott løp i bakrom. Pasningen er strøken og Montador kommer alene med keeper nok en gang og fastsetter pause resultatet til en 5-2 ledelse til ØTI.

Flott angrep og 6-2

Andreomgangen er sju minutter gammel da ØTI øker ledelsen til 6-2.
Osazee på høyre kant gjør en strålende jobb og vinner ballen høyt i bana. Han spiller til Sigurd Ø. på spissplass. Når Sigurd blir satt under press av midtstopperen, ser han at Montador kommer på et flott løp og spiller på tvers til han. Skuddet settes kontant i mål.  

18 minutter ut i andreomgangen får Snertingdal nok en gang et frispark i gunstig posisjon. Frisparket blir slått inn foran mål og vi taper både første og andre duellen. Gjestene scorer på et hardt skudd nesten helt oppe i vinkelen. Fredrik i ØTI-målet hørte nok bare lyden av lærkula da den traff nettet bak han. Det står nå 6-3 på resultattavla.

ØTI får et innkast midt på banen på høyre side, 24 minutter ut i omgangen. Haakon på backplass kaster til Vegard som elegant tupper Ammar igjennom, han avslutter  hardt rett på keeper, som slår ballen opp i lufta. Den havner på hodet til Malik som header elegant i mål.

Kampens fineste angrep

Snertingdal står nok en gang høyt med laget. Vi er kommet 29 minutter ut i omgangen. ØTI vinner ballen på egen halvdel og spiller seg flott igjennom på midtbanen. Jonas S. spiller ballen i bakrom til Ammar på høyre kant. Han slår et hardt, lavt innlegg og Malik setter den kontant i nærmeste hjørne på første touchen.
Dette var et flott angrep som gikk hurtig og presist i lengderetning.

I kampens siste minutt fastsetter Ammar sluttresultatet til 9-3. Jonas S. slår en strøken corner, som Ammar kontant setter i mål med pannebrasken.

ØTI G15 vinner fullt fortjent 9-3 mot et fysisk sterkt lag. Halvveis i første omgang klarte Snertingdal å kjempe oss ut av posisjonene og skape noen farligheter. Men mye godt forsvarsspill, vår hurtighet og presisjon i bakromsspillet gjorde at det etterhvert ikke var noen tvil om hvor seieren skulle havne til slutt.

Meget bra gjennomført kamp av alle gutta.

Vil også rette en ekstra takk til Even, som i dag opererte som hjelpe coach i fraværet til Stig. Godt gjennomført.

Takk for kampen gutter.