1. Hjem
  2. Thomas Skjellhaugen
  3. Biri 2 filleristet av ØTI G15

 Birifight 2 n.jpeg

                                                                                         ØTI G15 - Biri 2 G15. 30.04.2018

 

Biri filleristet av ØTI G15

Biri 2 hadde nok forhåpninger om at de skulle gi ØTI gutta kamp om poengene, da de mandag kveld tok turen til Øyer. Det ble med håpet.

 

Biri 2 tok 3 poeng i sin første seriekamp med en firemåls seier over Snertingdal.

Det skulle vise seg å bli meget vanskelig for gutta i gult og blått å gjenta suksessen

 

På fra start

Gutta var på fra start og ØTI tok kommandoen i kampen umiddelbart.

I det 8 min. tar ØTI ledelsen. Laget spiller seg flott fremover sentralt i bana. Joakim finner Montador ute på høyre kant. Han drar seg innover i bana, der blir det litt klabb og babb.

Gutta fra Mjøsstranda klarer ikke å klarere og ballen havner tilslutt hos Håvard, som plasserer ballen i høyre hjørne.

Etter 12 min. spill dobler ØTI ledelsen. Ammar blir frispilt på venstre kant av Jonas S.

Ammar finner Håvard innenfor seg. Han serverer Even på spissplass som setter inn 2-0

I denne omgangen er ØTI flinke til å finne kantene og minuttet senere blir Montador spilt fri på høyre kant, etter en utsøkt pasning fra Håvard mellom stopper og back.

Montador gjør ingen feil alene med keeper og vi leder 3-0

 I det 19. minutt kommer nesten kopi av forrige scoring. Denne gangen er det Joakim fra høyre indreløper plass, som spiller Montador gjennom alene med keeper.

Igjen gjør han alt rett og øker til 4-0

 24 minutter ut i omgangen setter Malik fart inn i boksen. Han drar av et par spillere, før tredjemann bruker ulovligheter for å stoppe han. Dommeren peker helt korrekt på 11-meters merket, og Vebjørn setter straffa kontrollert i mål.

 

7-0 til pause

Før dommeren blåser pausesignalet utnytter vi igjen bakrommet vi får. Vi vet vi har mye fart på kantene og Ammar blir frispilt to ganger og scorer alene med keeper både i det 30 og 32 min. og ØTI går til pause med en imponerende 7-0 ledelse.

Biri-gutta ga oss mye bakrom i første omgang, og ble brutalt straffet for det når vi har mye hurtig og bra presisjon på topp.

ØTI kunne fort scoret flere mål også. Jeg noterte 2 tverrliggerskudd + at vi var litt utålmodige og gikk i noen unødvendige offsider.


Målene haglet inn

Andreomgangen er åtte minutter gammel da ØTI spiller oss oppover på venstre side.
Jonas S. finner Håvard innenfor seg. Håvard ser at Even på spissplass har en fin motbevegelse og spiller på han. Even legger flott tilbake og Håvard plasserer skuddet trygt til side for keeper.

 14 minutter ut i andreomgangen blir det slått en lang ball i bakrom. Montador har startet på korrekt side og kommer alene med keeper. Keeper kommer ut og Montador lobber elegant over og øker ledelsen til 9-0

 To minutter senere får ØTI igjen mye bakrom. Ole Andre slår Jonas S. igjennom på venstre siden. Keeper kommer ut og treffer ballen omtrent samtidig med Jonas S.

Ballen havner hos Joakim som plasserer ballen i mål og det står nå 10-0

 18 minutter ut i andreomgangen slår Ole Andre en ny flott pasning i bakrommet på Jonas S. Denne gangen scorer han selv.

 33 minutter ut i omgangen får Biri et frispark på 25 meter litt ute på høyre siden. Ballen blir slått inn i feltet, vi får ikke avklart skikkelig og en Biri-avslutning går via et ØTI-bein og i mål.

Fem minutter før slutt fastsetter Montador sluttresultatet til 12-1. Denne gangen gjør han alt selv og dribler seg gjennom slitne Biri bein og scorer med et velplassert skudd til venstre for keeper.

 På to kamper har ØTI G15 imponerende 21-1 i målforskjell. Motstanden har vel ikke vært all verden, men jeg ser at ting vi fokuserer på i treningsarbeidet gjenspeiler seg i kamp.

Ser også at fysikken er mye bedre nå enn på vårsesongen i fjor.

Mye styrke og kondisjonstrening i vinter gir resultat. Er også stolt over innsatsen og holdningene i gruppa.

Tusen takk for kampen gutter!

Her kan du se lagenes kamptropper.