1. Hjem
  2. Tapte hjemmekamp på bortebane
Gina Lom.JPG
Gina Ingeborg Bråthen viste duellstyrke og innsatsvilje i kampen mot Lom.
I bakgrunnen skimter vi Emina Tiro som i likhet med de to andre aspirantene fra J15 gjorde en glimrende kamp.
 

Tapte hjemmekamp på bortebane

ØTI J17 måtte flytte serieåpningen til Fåvang på grunn av snøen på hjemmebanen.

Det er godt å ha å ha en god nabo i Ringebu og Fåvang IL. De stilte sin egen kunstgrasbane til disposisjon for ØTI J17. For selv om snøsmeltinga har fått fart de siste dagene var det søndag 15. april fortsatt ikke mulig å spille kamp på Øyer idrettsplass.

Motstander i serieåpningen på Fåvang var Lom J17. Det laget består vanligvis av jenter fra 2002- og 2003-årgangen. De hadde hele 7-8 spillere med skader og derfor var tre 17-åringer som vanligvis spiller på Loms seniorlag hentet inn. Det samme var en talentfull 2004-spiller.

-Loms J17 består av jenter som også driver med håndball og ski. Tre av spillerne kommer fra Skjåk og fire fra Vågå. Mange av lagets spillere har vært opptatt med sluttspill i håndballserien de to foregående dagene, opplyser Loms kontaktperson Anita Sandviken.

At Lom bestod av veltrente jenter var det ingen tvil om. De var tøffe i duellene og hadde god løpskapasitet. Norddølene fikk et overtak og 31 minutter ut i førsteomgangen bryter Loms Rønnaug Sandviken gjennom ØTI-forsvaret og scorer 0-1.

Etter hvert kom ØTI mer inn i kampen. Det var spesielt gledelig å se ØTI-troppens tre yngre aspiranter som gjorde en god jobb ute på banen. Emma Ringen, Emina Tiro og Tuva Svarstad Hage, alle fra J15, stod fram som gode fotballspillere.

Tre minutter før pause kom kampens høydepunkt. ØTIs Gina Ingeborg Bråthen fyrte av et langskudd med skru fra drøyt 20 meter. Scoring og dermed 1-1 til pause.

I andre omgang var ØTI mer med i kampen. Med litt hell kunne det blitt både to og tre scoringer. Det manglet noen ørsmå marginer for at ballen skulle komme fram i smarte forsøk på gjennomspill i angrep.
På den andre siden kan ØTI være glad for å ha to gode keepere i Fatma Ibrahim og Hedda Furulund. De stoppet flere gode skudd fra norddølene.

I det 70. minutt er det Lom som får inn omgangens eneste mål – igjen ved Rønnaug Sandviken.
Tross tap, var det flere oppløftende perioder der ØTI presset motstanderen på defensiven.
Vi ser fram til fortsettelsen i serien.

Her kan du se hvem som var med i spillertroppene til ØTI og Lom.

Neste kamp for ØTIs kvinnejuniorer blir på Øyer idrettsplass tirsdag 24. april klokken 19.30. Motstander da er Lillehammer KFK J17.