1. Hjem
  2. Heidi Linn og Arnfinn Skinlo
  3. Topp innsats i seniorturnering

Limtrehallen.jpg

Limtrecupen arrangeres hver etterjulsvinter i Moelv.

Topp innsats i seniorturnering

ØTI J17 markerte seg med to seiere, to tap og en uavgjort i Limtrecupen.

Limtrecupen i Moelven er en fotballturnering for seniorer og samler breddelag i kvinnefotball fra Hedmark og Oppland. I år deltok 13 lag – de aller fleste spiller i 4. divisjonsavdelinger i Indre Østland Fotballkrets.

14. mars var ØTI-jentene på plass i Limtrehallen i Moelv. Det var herlig å få kunstgras under føttene i hallen som inneholder en nierbane.

Første motstander var Varde IL fra Gjøvik. Det ble en jevn kamp men ØTI var raskest i vendingene. Lina Engen og Guro Killi Skinlo banket inn hvert sitt mål og dermed seier 2-0.

I neste kamp ventet Stange/Tangen/Vallset. Her ble motstanden tøffere og det endte med tap 1-3. Scoring for ØTI ved Gina Bråthen etter fin assist fra Janne Bakke.

Tredje kamp var mot 3.divisjonslaget Lillehammer og det endte med tap 0-4. Lillehammer ble for øvrig turneringsvinner.

I fjerde sto Biri på den andre banehalvdelen og det ble en jevn kamp. I det 10. spilleminutt avgjorde  Janne Bakke det med scoring etter flott assist fra Camilla Stenersen.

I siste kampen i turneringen var Moelv motstander. Den kampen dominerte ØTI. Forsvaret var potte tett. I andre enden manglet det ikke på målsjanser men ballen ville ikke i nettet. Det endte 0-0.

Alt i alt gjennomførte ØTI-jentene en god turnering. I likhet med innsatsen i vinterens futsalserie så viser jentene fra ØTI også i Limtrecupen at de er i stand til å hamle opp med seniorlag. Med andre ord er de godt i rute fram mot seriestart.