1. Hjem
  2. Arnfinn Skinlo
  3. Fine treningsdager på Kypros

Fine treningsdager på Kypros

OTIC.jpg
Vinterdvalen nærmer seg slutten for fotballen og oppholdet på 
Kypros ble en fin tjuvstart på utesesongen.         (Alle foto: Håvard Hekneby)

ØTIs A-lag i fotball er søndag 4. mars tilbake i Norge etter en flott treningsuke på Kypros.

Fint vær, gode fasiliteter og treningsvilje ga et godt utbytte for ØTI-spillerne. Dermed er de godt i rute foran årets sesong.
Akkurat to måneder etter hjemkomst starter den hjemlige serien for ØTI. Fjerde mai blåses årets første seriekamp i gang klokken 19.30 på Stav idrettsplass.
Motstander da er Dombås 2.

ØTI var ikke det eneste dølalaget fra samme serieavdeling som hadde tatt turen til Kypros. Ringebu/Fåvang var samtidig på treningsleir i Aya Napa.
ØTI-trener Håvard Hekneby var bortom dem på fredag og han kjente alle sammen.

- Enten har jeg spilt med dem eller så har jeg hatt dem i barnehagen. Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli gammel, sier Hekneby humoristisk.
Hekneby jobber til daglig i barnehage på Fåvang.
ØTI og Ringebu/Fåvang 2 møtes i årets 6. divisjon avdeling 01. Første kamp mellom de to blir blir på kunstgraset på Fåvang 14. mai.

Fotball preger Aya Napa  på denne tiden av vinteren med mange lag som er der på trenings- og turneringsopphold. Kvinnelandslagene til Tsjekkia og Slovakia som deltok i en 12-nasjonersturnering, bodde på samme hotellet som ØTI-gjengen. Hotellet bød på godt stell med matbuffet til frokost, lunsj og middag.
- Vi fikk ikke sett noen landskamper fordi de gikk i treningstidene våre. Men vi møtte spillerne på hotellet og det var trivelige folk, sier Hekneby.

OTID.jpg
Trening på utspark/skudd på mål.

OTIA.jpg
ØTI trente to økter om dagen.