1. Hjem
  2. Arnfinn Skinlo
  3. ØTI tok tredjeplassen i futsalserien

ØTI tok tredjeplassen i futsalserien

Feiring.jpg

 Janne Bakke og Guro Bertine Killi Skinlo feirer scoring. ØTIs kvinnelag 
i futsal viste god utvikling gjennom vinteren.


ØTI kan være stolte over å ha stilt med ett av lagene som deltok i histories første ordinære seriesesong i futsal i Indre Østland Fotballkrets.

Futsal, eller innedørsfotball på godt norsk, spilles med fem spillere på hvert lag, på håndballbaner.
I Oppland og Hedmark ble det i vinter arrangert 2. divisjonsspill for seniorer der det i kvinneserien deltok i alt fire lag.

Eidskog og Vind hadde begge habile 4.divisjonslag i den ordinære utendørs fotballserien sist sesong. Det var derfor ventet at de ville stille med gode futsallag.
Harestua bestod av J15-spillere og noen av deres mødre. Det fjerde laget var ØTI.

- Futsal korter ned vinteren og der flott å ha noe å trene mot, sier Arild Johnsen som trente vinterens ØTI-futsallag. Det laget er for øvrig identisk med ØTI J17, forsterket med Kjersti Kruke som fotballinteresserte husker som god midstopper på  ØTIs J19 lag i 2014.

Vinterens futsalserie har vært spilt med to kamper mot hvert lag og var ferdigspilt i midten av februar. Øyer hadde da vunnet begge sine kamper mot Harestua, mens Eidskog og Vind som ventet ble et hakk for tøffe og der endte kampene med tap. ØTI har gjennom vinteren vist stor framgang i futsal og det kunne fort blitt poeng i kampene mot lagene som kom foran på tabellen. 

Spillerne har gitt uttrykk for at det var artig å være med i futsalserien. Alt tyder på at ØTI blir å finne i serien også neste vinter.

Les også:

God start for ØTI i 2. divisjon futsal

ØTI til B-finalen i Lillehammer Cup

ØTI satte en støkk i Otta Cup-vinneren