Treningsgrupper 2020/2021

 Husk på melding i "Laget mitt" før trening!

 

Skileik

 

Skileik er et tilbud for alle lett øvede barn opp til 2. klasse. Utøvere må selv være selvgående (kan svinge, bremse og ta heis selv). Barna lærer å kjøre på ski gjennom lek og tilpassede øvelser. Løperne er inndelt i mindre grupper etter en kombinasjon av alder, ferdigheter og eget ønske.

Treningen foregår i Backyard / Kjusbakken. Foreldre til barn på skileik må være tilstede under treninga. Da barn under 12 år ikke kan ta stolheisen alene. Trenerne Anne, Emilie, Karina og Marius ønsker alle velkommen!

Treningene er på torsdager og vi møtes ved påstigning til Stolheis 1 kl 17.30. Vi kjører samlet ned igjen kl 18.45.

Følg med på laget mitt for informasjon ang. trening og renn.

Husk påmelding i laget mitt.

Kontaktperson: Gjørid Berge, 917 32 412

 

  

Ski-action (U10, U12 og U14)

Ski-action er for barn og ungdom i alderen 8 -14 år (2.-8. klasse) som har kjørt en del på ski. Etter vurdering av ansvarlige trenere kan også yngre og eldre løpere tilføye gruppen. I ski-action skal barn og ungdom få videreutvikle sine skiferdigheter. På treningene trener man seg på svingteknikk, hopp og rails. I tillegg får de utforske flere alpine grener, som skicross, telemark og freeski. Ski-action gruppa deltar også på renn og treningssamlinger.

Tirsdager fra og med 26. januar er det planlagt Backyard og treninger på torsdag blir i Kjus. Stolheis 1 går begge dager. Gi oss beskjed i laget mitt dersom ditt barn trenger følge opp. Trenere Eirik, Inge og Morten ønsker alle velkommen.

Oppmøte: Kjusbakken tirsdag og torsdag kl 17.30-19.30. Husk påmelding og informasjon i appen "Laget mitt"

Kontaktperson: Eirik Rykhus, 996 22 994

 

ØTI Hafjell Telemark

Onsdager er det uorganisert telemarkkjøring i Hafjell Kjusbakken fra kl 18.00. Vi kjører også noe i Backyard disse kveldene. Onsdagene er det ikke noe påmelding eller registrering av oppmøte. Vi har ei facebook-gruppe der det deles noe info. Søk opp på facebook «Telemarkski Hafjell Onsdager kl 18.00» eller ta kontakt med Eirik Rykhus.

Tirdager og torsdager har vi telemarktreninger for barn i Hafjell Backyard og Kjusbakken. Dette er trening sammen med alpinister i samme alder. Blir vi flere telemarkkjørere vurderer vi å gå over til egne treninger bare for telemark. Vi er åpne for å ha egen telemarktrening for ungdommer også. 
Ta kontakt med Eirik Rykhus hvis du vil være med eller lurer på noe. Vil du bidra med noe aktivitetstilbudet i klubben er du velkommen!

Klubben har utstyr til barn og noe til ungdom - gratis lån.

Oppmøte: Kjusbakken tirsdag og torsdag kl 17.30-19.30. Husk påmelding og informasjon i appen "Laget mitt"

Kontaktperson: Eirik Rykhus, 996 22 994